Inel Fuji Titanium Torzite T-KLTG 25H Fuji

Inel Fuji Titanium Torzite T-KLTG 25H

MTKLTG25H
233,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

O serie de inele premium realizata de cel mai faimos producator japonez de inele: Fuji. Dupa folosirea mai bine de 3 decenii a pasilelor ceramice SIC (Siliciu Carbon), Fuji a facut marele pas spre evolutie si tehnologie revolutionara. O pastila mai usoara, mai rezistenta si mai prietenoasa cu firele, tensiunea si rezistenta. 

Pastila Torzite intr-un inel Fuji inseamna o greutate redusa cu pana la 40% (comparativ cu batranele SIC-uri) si, per total, o greutate redusa cu 10% a inelului final. Binenteles si grosimea pastilei Torzite este redusa cu pana la 15% fata de modelele SIC. In acest fel, si dimensiunea calculata dupa diametrul interior, la Titanium Torzite, scade cu cate 1 scara. Prin aceasta reducere a diametrului facilitata de grosimea materialului Torzite, obtinem o lanseta care, per total, este cu 20-30% mai usoara decat una construita pe SIC-uri conventionale. 

O lanseta care pe sectiunea de varf este mai usoara va fi automat mai senzitiva. 

Rezistenta la impact a revolutionarului Torzite este aceeasi cu cea a SIC-ului, dar, atentie, vorbim de un diametru mult mai redus. Forma pastilei si felul in care aceasta imbraca pastila, asigura o forta de frecare mult redusa si, prin urmare, o rezistenta si anduranta in utilizare de 4 ori mai mare decat cea conferita de SIC-uri. 

Detalii tehnice:

Pastila: Torzite

Design K-Frame - reduce frecarea indiferent de fir (mono sau textil)

Cadru: Titan

Model inel: R

Inaltime: 55.9mm

Lungime talpa: 22mm

Lungime masurata (cu talpa asezata pe plan) - capat talpa pana la pastila: 43.4mm

Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.