Jig Fudo Nr.3/0 21g (7buc)
Jig Fudo Nr.3/0 21g (7buc)
Jig Fudo Nr.3/0 21g (7buc)
Jig Fudo Nr.3/0 21g (7buc)

Jig Fudo Nr.3/0 21g (7buc)

JFB-3/0-021
13,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Culoare carlig : BN (Black Nickel)

Marime gume recomandate: 6-7.5cm

Jiguri turnate pe carligele japoneze Fudo se prezinta intr-o mare varietate de greutati, fiind unul din cele mai versatile accesorii din trusa pescarului. Datorita greutatilor diferite se preteaza la pescuitul pe intreaga coloana de apa, de la suprafata pana pe substrat. Carligele nr.3/0 sunt recomandate pentru pescuitul cu naluci de dimensiuni medii, 6-7.5cm, atat gruburi cat si shaduri. Sunt recomandate la pescuitul bibanului, salaului si stiucii , pe lacuri si rauri, greutatea fiind aleasa in functie de adancimea la care dorim sa pescuim.

Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt:

Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de intepare
Agerime extrema - care se pastreaza pe toata durata pescuitului
Elasticitate mare- care le permite sa reziste la deformare
Rezistenta totala la coroziune

Procesul de productie are avantajul mai multor brevete în domeniul metalurgiei si tehnicii de productie,materiale special selectate - otel carbon al carui continut de carbon este atent controlat.Aceste materiale in forma de fire calibrate,sunt produse exclusiv pentru fabrica Fudo. Exista doua metode diferite de ascutire folosite: mecanice si chimice. În timpul procesului, nivelul de ascutire este controlat on-line ceea ce duce în cele din urma la o ascutire perfecta a carligului.Calirea se realizeaza in cuptoare speciale asistate de calculator,controlul temperaturii se face cu o acuratete de 0,01 grade Celsius,iar timpul de tratare este ajustat cu o precizie de 0,001 secunde. În consecinta carligele  Fudo sunt perfect calite avand o excelenta putere si elasticitate.

Modalitate de ambalare: 7buc/plic

Eficienta si renumele carligelor de la Fudo are, in general, o explicatie simpla: provenienta lor. Este un lucru cert ca japonezii sunt singurii care reusesc acel grad de calire al materialului din care confectioneaza carligele, in asa fel incat acestea sa reziste la cele mai puternice socuri si forte. 
Ceea ce caracterizeaza carligele de jig Fudo fata de alte modele este in primul rand faptul ca beneficiaza de deschiderea larga, mai ampla decat a celoralti constructori niponi si asta in conditiile in care grosimea materialului ramane in cote excelente (adica subtire). 
 
Un alt factor pe care niciun pescar de rapitori nu-l va neglija este rezistenta varfului atunci cand pescuim in structuri ample, in general, in zone cu piatra. Si detaliul pe care numai un ochi agil il va observa: ochetul e mai coborat fata de planul varfului, ceea ce inseamna automat o mecanica mai buna de intepare. Adica cei mai neatenti, se vor trezi cu pestele in carlig...
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.