MicroJig Fudo TF (AB JIG STG) nr.4 2g (8buc)
MicroJig Fudo TF (AB JIG STG) nr.4 2g (8buc)
MicroJig Fudo TF (AB JIG STG) nr.4 2g (8buc)
MicroJig Fudo TF (AB JIG STG) nr.4 2g (8buc)
MicroJig Fudo TF (AB JIG STG) nr.4 2g (8buc)
MicroJig Fudo TF (AB JIG STG) nr.4 2g (8buc)

MicroJig Fudo TF (AB JIG STG) nr.4 2g (8buc)

MJFBSTG-TF-4-002
Stoc epuizat
13,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Carligele de jig folosite la aceste jiguri sunt produse dintr-un otel mai rezistent (heavy wire) decat modelul normal AB JIG si cu tija putin mai lunga.

Jiguri turnate pe carligele japoneze Fudo se prezinta intr-o mare varietate de greutati, fiind unul din cele mai versatile accesorii din trusa pescarului. Datorita greutatilor diferite se preteaza la pescuitul pe intreaga coloana de apa, de la suprafata pana pe substrat. Carligele nr.8 sunt recomandate pentru pescuitul cu naluci de mici dimensiuni, pana la 4 cm, atat gruburi, cat si shaduri. Sunt recomandate la pescuitul bibanului, cleanului si pastravului, pe lacuri si rauri, greutatea fiind aleasa in functie de adancimea la care dorim sa pescuim.

Modelul AB STG este cel de-al doilea disponibil in gama carligelor de jig produse de catre Fudo, cu o serie de caracteristici care vor fi pe placul celor care jongleaza la limita stilulurilor light. Marimile similare cu seria AB nu au, insa, si caracteristici similare. Tija alungita va permite armarea cu o serie de naluci mai mari (mai exact, mai lungi). Curbura este similara, ochetul fiind doar o idee mai lung, fara sa altereze potrivirea in majoritatea matritelor disponibile pe piata. Materialul de constructie a fost intarit, seriile 2111 si 2117 fiind realizate pe otel heavy wire, caracterizat de rezistenta incredibila la deformare.

 

Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt:

      Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de intepare
     Agerime extrema - care se pastreaza pe toata durata pescuitului
     Elasticitate mare- care le permite sa reziste la deformare
     Rezistenta totala la coroziune
Procesul de productie are avantajul mai multor brevete în domeniul metalurgiei si tehnicii de productie,materiale special selectate - otel carbon al carui continut de carbon este atent controlat. Aceste materiale in forma de fire calibrate, sunt produse exclusiv pentru fabrica Fudo. Exista doua metode diferite de ascutire folosite: mecanice si chimice. În timpul procesului, nivelul de ascutire este controlat on-line ceea ce duce în cele din urma la o ascutire perfecta a carligului. Calirea se realizeaza in cuptoare speciale asistate de calculator,controlul temperaturii se face cu o acuratete de 0,01 grade Celsius,iar timpul de tratare este ajustat cu o precizie de 0,001 secunde. În consecinta, carligele  Fudo sunt perfect calite, avand o excelenta putere si elasticitate.

Culoare carlig: TF (Teflonat)

Model carlig: AB JIG STG

Marime gume recomandate: 4-5cm

Fabricat in: Japonia

 
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.