Lanseta Sportex Competition CS-4 Distance 3.96m 3.75lbs Sportex
Lanseta Sportex Competition CS-4 Distance 3.96m 3.75lbs Sportex
Lanseta Sportex Competition CS-4 Distance 3.96m 3.75lbs Sportex
  • -20%
Lanseta Sportex Competition CS-4 Distance 3.96m 3.75lbs Sportex
Lanseta Sportex Competition CS-4 Distance 3.96m 3.75lbs Sportex
Lanseta Sportex Competition CS-4 Distance 3.96m 3.75lbs Sportex

Lanseta Sportex Competition CS-4 Distance 3.96m 3.75lbs

CC144376
664,00 lei 830,00 lei -20%
cu TVA

Una dintre cele mai reusite lansete de crap realizate vreodata, Sportex Carp CS-4 se remarca prin finetea blankului si rezerva de putere in lansare si dril. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Lanseta Sportex Competition Carp CS-4 Distance 3.96m 3.75lbs

Compania germana Sportex este un etalon in randul lansetelor specializate pe tehnici de pescuit specifice continentului european. Niciun alt producator nu a reusit sa produca serii de lansete dedicate cu atata minutiozitate si atentie la detalii. 

Modelul Competition beneficiaza de o sectiune de cotor ranforsata prin tehnologia impletirii fibrelor de carbon (Wooven Carbon) pentru o rezistenta maxima in momentele in care se pune presiune extrema asupra blankului (lanseuri si dril). 

Desi poate fi incadrata in categoria lansetelor rapide (revenire imediata a varfului dupa lanseu), comportamentul in dril este impresionant. Presiunea asupra blankului se face intr-o curba semiparabolica menita sa nu permita degorjarea accidentala a carligului in cazul evadarii unui crap capital. 

Pentru o usurare a greutatii finale a produsului, sportex a optat pentru inele cu pastila slim (subtire), dar diametrul inelului de plecare ramane mare, de 50mm

Mandrina este minimalista pentru pastrarea greutatii reduse, dar inelele de fixare a mulinetei raman metalice pentru o fixare facila si a celor mai voluminoase mulinete de crap (in functie de preferinte). 

Competition Carp este, fara indoiala, o capodopera a celor de la Sportex iar modelul 3.96 - 3.75lb conduce detaasat in topul vanzarilor la capitolul Lansete Crap Sportex. 

Specificatii tehnice:

  • Lungime: 3.96m
  • Lungime transport: 203cm
  • Numar segmente: 2
  • Inele: 6 SIC
  • Putere aruncare: 3.75lbs
  • Actiune: Medium
  • Blank: Carbon HM
  • Mandrina: DPS
  • Greutate: 420g
  • Diametru Inel de plecare: 50mm
  • Husa transport material textil compartimentata
  • Design & Concept: Sportex Germany

Lungime
3.96m
Putere Aruncare
3.75lbs
Segmente
2

Compania germana fondata cu mai bine de 70 de ani in urma a devenit faimoasa pentru blankurile din fibra de sticla care au castigat rapid in notorietate pe intreg mapamondul. Evolutia de la fibra plina, catre fibra tubulara s-a facut la jumatatea secolului trecut si a insemnat o schimbare majora in ceea ce priveste usurinta de utilizare a unei lansete cu greutate mai scazuta. Anii '70 au insemnat introducerea fibrei de carbon si o delimitare clara intre blankurile de fibra, carbon si, respectiv, compozit. 

Urmatoarea explozie de popularitate a avut loc in anii '80, cand Sportex a fost unul dintre putinii producatori europeni de lansete care au utilizat kevlarul ca element de ranforsare a blankurilor de carbon si fibra. 

Puntea dintre milenii a continuat cu inovatii pe care nicio alta companie nu a reusit sa le atinga: Ranforsarea materialului compozit cu fibre Zylon in 2010, Tehnologia de constructie a blankurilor de carbon Helicore in 2012, respectiv impletirea Heptacore a blankurilor de carbon in 2018.

Cu toate ca lansetele Sportex au un pret care nu le recomanda pentru orice utilizator, defalcarea pe tehnici de pescuit al fiecarui model de lanseta tradeaza insusi faptul ca destinatia finala a unei lansete Sportex este pentru un pescar cu bagaj mare de cunostinte si, respectiv, avid de produse de calitate.

De altfel, garantia produselor Sportex nu poate fi comparata cu a niciunui producator de lansete actual: 10 ani!

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.