Lanseta Clonc Somn Sportex Catfire Vertical 1.80m 150-200g Sportex

Lanseta Clonc Somn Sportex Catfire Vertical 1.80m 150-200g

CF1808
790,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Lanseta Sportex Catfire Vertical 1.80m 150-200g

Fara indoiala una dintre cele mai reusite lansete de somn dedicate pescuitului la clonc realizate de Sportex. Catfire Vertical, desi este construita cu rezerva mare de putere, are varful permisiv, ideal pentru semnalizarile de apropiere - acele momente in care pestele da tarcoale nalucii sau buchetului de rame din ancora/carlig. 

Bineinteles, finisajul este unul impecabil, specific celor de la Sportex, cu un design minimalist, orientat spre calitatea materialelor si nu spre culori multiple ale matisajelor de inele. Vorbim de o lanseta cu mufare cotor, cel mai rezistent model existent pe piata la ora actuala. 

Desi vorbim de o lanseta care trebuie sa reziste la exemplare de 100kg, Catfire Vertical cantareste numai 303g. Acest lucru inseamna ca vom putea rezista un dril prelungit. 

Specificatii tehnice:

  • Lungime: 1.80m
  • Lungime transport: 180cm
  • Putere aruncare: 150-200g
  • Greutate: 303g
  • Numar inele: 9
  • Inele: SIC
  • Blank: Carbon HM
  • Segmente: 1

Lungime
1.80m
Putere Aruncare
150-200g
Segmente
1

Compania germana fondata cu mai bine de 70 de ani in urma a devenit faimoasa pentru blankurile din fibra de sticla care au castigat rapid in notorietate pe intreg mapamondul. Evolutia de la fibra plina, catre fibra tubulara s-a facut la jumatatea secolului trecut si a insemnat o schimbare majora in ceea ce priveste usurinta de utilizare a unei lansete cu greutate mai scazuta. Anii '70 au insemnat introducerea fibrei de carbon si o delimitare clara intre blankurile de fibra, carbon si, respectiv, compozit. 

Urmatoarea explozie de popularitate a avut loc in anii '80, cand Sportex a fost unul dintre putinii producatori europeni de lansete care au utilizat kevlarul ca element de ranforsare a blankurilor de carbon si fibra. 

Puntea dintre milenii a continuat cu inovatii pe care nicio alta companie nu a reusit sa le atinga: Ranforsarea materialului compozit cu fibre Zylon in 2010, Tehnologia de constructie a blankurilor de carbon Helicore in 2012, respectiv impletirea Heptacore a blankurilor de carbon in 2018.

Cu toate ca lansetele Sportex au un pret care nu le recomanda pentru orice utilizator, defalcarea pe tehnici de pescuit al fiecarui model de lanseta tradeaza insusi faptul ca destinatia finala a unei lansete Sportex este pentru un pescar cu bagaj mare de cunostinte si, respectiv, avid de produse de calitate.

De altfel, garantia produselor Sportex nu poate fi comparata cu a niciunui producator de lansete actual: 10 ani!

Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.