Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g Zeck
Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g Zeck
Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g Zeck
Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g Zeck
Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g Zeck
Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g Zeck
Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g Zeck
Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g Zeck
Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g Zeck
Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g Zeck

Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g

20305100242
996,63 lei
cu TVA

Lanseta de somn conceputa de nemtii de la Zeck pentru pasionatii pescuitului cu naluci artificiale, fie hard (voblere), fie soft (Shaduri) sau metalice (oscilante)

 

Lanseta Somn Zeck Evo Cat Spin 2.40m 100g

Lansetele Zeck EVO Cat au facut furori in piața chiar inainte de lansarea oficiala.

Majoritatea pescarilor asociaza intotdeauna pescuitul somnului cu lansete grele de foarte mare putere. Cu toate acestea, gama de lansete EVO Cat ne dovedeste ca acest lucru nu trebuie sa fie deloc asa.

Sursa de inspiratie a inginerilor ZECK au fot chiar ghizii pescarilor de somn de pe raul Po (renumit pentru exemplarele capitale de somn) care au folosit de-a lungul anilor lansete grele si de mare putere de marca japoneza pentru acest stil de pescuit, acestea depasind adesea preturi de peste 700 EUR si nefiind foarte confortabil de pescuit cu ele.

Intrucât ZECK ultilizeaza componente si tehnologii de ultima generatie s-a dorit obtinerea unor lansete de mare finete si care sa ofere un confort dus la extrem pescarilor care iubesc pescuitului la somn care sa se ridice cel putin la acelasi nivel cu cele japoneze ca rezerva de putere dar la preturi mult mai accesibile si cu un design high end.

Rezultatul este o serie de lansete de spinning fara rival in pescuitul somnului cu naluci.

ZECK a reusit sa produca o serie de lansete de o greutate foarte redusa, fiind mai usoare spre exemplu fata de multe lansete de stiuca din piata. Au un vârf atât de sensibil incât pâna si nalucile cu greutatea mai mica de 20 de grame pot fi lansate la o distanța considerabila intr-un mod foarte precis, acest lucru fiind foarte important deoarece somnul este adesea mai usor de pacalit cu naluci de dimeniuni mai mici.

In acelasi timp, insa, lingurile mari nu reprezinta o problema pentru aceste lansete avand o putere de lansare de pana la 100g. In timpul luptei cu pestele, poți simți imensa rezerva de putere a blank-ului acestei lansete, pe parcursul fazei de testare au fost capturati pesti de pâna la 2,60 metri lungime fara ca acestia sa puna in vreun fel lanseta in dificultate.

Cu toate acestea chiar si capturile accidentale de avat sau stiuca vor oferi drilluri pe cinste.

ZECK a ales cele mai perfomante blank-uri pentru pescuitul rapitorilor de pe apele din Europa deoarece s-a dorit ca aceste lansete sa fie unele dintre cele mai usoare, echilibrate si performante pentru aplicatiile date. Blank-ul este construit dintr-un carbon ce a fost supus unor lungi perioade de testare (experiente acumulate in pescuitul in cele mai dificile conditii).

Prin echiparea cu cele mai noi tehnologii si dupa lungi perioade de testare, design-ul si blank-ul imping perfomanta la un nivel si mai ridicat, imbunatatind tot ansambul. Lanseta este echipata cu inele anti-tangle al celebrului producator SeaGuide fabricate din oxid de aluminiu extrem de rezistente dar care ofera o greutate redusa acesteia, fiind perfecte pentru utilizarea firelor textile.

Blank-ul este de asemenea insotit de un lacas hook-holder de fixare a carligului Fuji AEHKM-B iar noua mandrina ergonomica DPSM18 Fuji contribuie la transmiterea vibratiilor provenite de la naluca sau de la atacurile pestilor, oferind un control maxim pescarilor.

Manerul finisat cu material EVA premium, este perfect echilibrat si dispune de o greutate extrem de redusa oferind siguranta si confort mainilor pescarului, capatul acestui maner avand un terminal din cauciuc al renumitului procator japonez Fuji proiectat pentru o utilizare practica, durabila si pe termen lung.

Astfel suntem convinsi ca tot mai mulți pescari de spinning greu isi vor indrepta atentia spre acest model EVO-Cat 2.40m care face posibila manevrarea cu mare usurinta a somnului somnului atat de pe mal cat si din barca, oferind totodata confortul si siguranta de care pescarul are nevoie.

Specificatii tehnice:

 • Lungime: 2.40m
 • Putere max de aruncare: 100g
 • Lungime transport: 187cm
 • Numar segmente: 2
 • Greutate lanseta: 215g
 • Material constructie: Fibre de Carbon japonez
 • Numar inele: 7 Seaguide
 • Material maner: Eva Black (patentat Zeck)
 • Diametru inel plecare: 30mm
 • Lungime maner: 36.5cm
 • Diametru inel de varf: 8mm
 • Diametru blank (deasupra mandrinei): 13mm
 • Distanta intre mandrina si inelul de plecare: 60cm
 • Mandrina: Fuji DPS M18
 • Husa: Premium din material cu spuma protectoare.
 • Actiune: Progresiva

Lungime
2.40m
Putere Aruncare
100g
Segmente
2
Zeck

Compania fondata in 2013 si-a extins rapid portofoliul de produse de la echipament specializat in pescuit la somn, la o gama larga de produse destinate pescuitului la rapitori, fie spinning sau baitcasting. Naluci, Bagajerie, echipamente nautice si accesorii. 

Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.