Lanseta Black Cat Freestyle Spin 2.40m 30-150g Black Cat

Lanseta Black Cat Freestyle Spin 2.40m 30-150g

2032216433240
Stoc epuizat
674,01 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Lanseta Black Cat Freestyle Spin 2.40m 30-150g

Black Cat Freestyle este alegerea ideala pentru pescutitul la somn datorita rezistentei superioare. Black Cat Freestyle este construita pe un blank din duralfibre, robust foarte rezistent in sarcina fiind echipata cu inele SeaGuide XRG de ultima generatie de mare putere. Mandrina Fuji DPHS este una tubulara si manerul este construit din EVA ce asigura un bun control si o curatare usoara dupa sfarsitul sesiunii de pescuit. Lanseta dispune de rezerva mare de putere, iar datorita imbinarii de tip spigot blank-urile nu vor ceda la imbinare in urma presiunilor exercitate in timpul drill-urilor cu pesti de talie mare. Design-ul modern si calitatea superioara a materialelor, fiind printre primele aspecte ce vor motiva pescarul modern in alegerea acestui nou model din gama producatorului Black Cat.

Specificatii tehnice:

  • Lungime: 2.40m
  • Lungime transport: 1.26m
  • Greutate: 304g
  • Segmente: 2
  • Putere aruncare: 30-150g
  • Actiune: Extra Fast
  • Numar inele: 6+1
  • Mandrina: Fuji DPHS

Lungime
2.40m
Putere Aruncare
30-150g
Segmente
2

Black Cat este considerata una dintre cele mai mari companii producatoare de echipament specializat de pescuit la somn. Echipa de consultanti Black Cat este condusa de faimosul pescar Stefan Seuss, un deschizator de drumuri in ceea ce priveste echipamentul si accesoriile necesare pentru pescuitul celui mai mare rapitor al Europei: Somnul. 

Black Cat include o gama larga de echipamente complete de somn: lansete, mulinete, accesorii mici. Divizia de imbracaminte Black Cat a creeat deja un trend in Vestul Europei, prin faimosul logo Galben-Negru, alaturi de profilul pestelui tinta, somnul.  

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.