Lanseta Bokor Spin 2.12m 7-25g Bokor
Lanseta Bokor Spin 2.12m 7-25g Bokor
Lanseta Bokor Spin 2.12m 7-25g Bokor
Lanseta Bokor Spin 2.12m 7-25g Bokor

Lanseta Bokor Spin 2.12m 7-25g

13170212
202,00 lei
cu TVA

O lanseta redutabila de spinning, cu o actiune rapida, dar permisiva pe zona varf, excelenta pentru jigging, dar si pentru naluci hard.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Lanseta Bokor Spin 2.12m 7-25g

Lansete de ultima generatie realizate sub indrumarea legendarului pescar maghiar Bokor Karoly, consultant si tester Shimano pentru mai multe decenii, in Ungaria. 

Constructia, designul si componentele acestei lansete sunt ireprosabile. Mandrina este de tip super senzitiv cu inel superior si manerul este pe model split grip, de ultima generatie.

Lanseta Bokor Spin cu lungimea de 212cm poate fi folosita in combinatii cu mulinete mici in plaja de dimensiuni 1000, 2500 cu naluci de dimensiuni mici medii (7-25g), indeobste shaduri, voblere si alte naluci metalice. Rezerva de putere si incadrarea in categoria de lansete Fast (cu actiune rapida), face ca aceasta lanseta sa fie pentru orice pescar o prima optiune pentru pescuitul la salau cu naluci moi. Este extrem de reactiva si sensibila, indiferent de naluca folosita.

Asezarea inelelor este corect facuta, in asa fel incat sa nu influenteze actiunea si sensibilitatea blancului. Lanseta are un design extrem de futurist, blancul de constructie este usor conic, la diametru de pornire extrem de mic.

Probabil una dintre cele mai reusite lansete pentru pescuitul salaului, la un raport pret-calitate foarte convenabil, daca ne referim la calitatea componentelor (Carbon IM10) din constructia lansetei.

Modelul de 2.12m este recomandat in primul rand celor care pescuiesc frecvent din barca la rapitori. Actiunea lansetei este cu atat mai interesanta, cu cat greutatea ei scade considerabil, fara sa-si piarda, insa, rezerva de putere. 

Specificatii tehnice:

  • Numar inele: 9 (Single Foot)
  • Tronsoane: 2
  • Husa de transport (logo Bokor Spin)
  • Maner inferior splitat (semnalizare perfecta a atacurilor)
  • Greutate: 156g
  • Lungime de transport: 109cm
  • Clasa putere: 7-25g
Lungime
2.12m
Putere Aruncare
5-25g
Segmente
2

Lansete si mulinete de pescuit realizate sub indrumarea si consultanta faimosului pescar maghiar Bokor Karoly. Cu o experienta de mai multe decenii in bransa, Bokor Karoly este unul dintre cei mai apreciati pescari maghiari de spinning. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.