Catalog produse

Produse Noi

Fir Cralusso General Prestige 0.14mm 150m

33900014

Cralusso

21,38 lei

22,50 lei

-5%

Firul Cralusso Prestige General Match a fost creat special pentru pescarii care cauta un fir universal din toate punctele de vedere.

General Prestige este un fir cu rigiditate medie, transparent si foarte rezistent la nod, la tensiune si la abraziune. Datorita tehnologiilor inovative foloste, firul este protejat si impotriva razelor UV care deterioreaza atat de rapid firele.

Acest fir poate fi folosit pentru legarea forfacurilor in pescuitul la pluta sau feeder, pentru realizarea liniilor pentru varga sau rubeziana. Poate fi folosit pe mulineta pentru pescuitul la bologneza sau spinning. Firul acesta nu este scufundator.

Noile fire din gama Cralusso sunt insotite de inovatia numita QSP. Acest sistem unic dezvoltat de Cralusso ajuta pescarul sa aseze firul pe tambur in parametri optimi pentru cea mai buna functionare a lanseurilor. Sistemul functioneaza foarte usor si are la baza 5 placute inscriptionate cu o serie de dimensiuni si care se gasesc in pachetele cu fir. Pentru a calcula cu acuratete cantitatea de fir care trebuie folosita pentru fiecare tambur, trebuie sa masurati diametrul tamburului, precum si inaltimea lui (inaltimea spatiului unde se aseaza firul). Odata ce aveti aceste date, cu ajutorul calculatorului online care se gaseste pe siteul producatorului Cralusso, veti putea determina cantitatea de fir necesara, precum si care placuta inscriptionata trebuie folosita pentru masurare.

Specificatii tehnice:

  • Culoare: Alb transparent
  • Rezistenta sporita de rupere la nod
  • Matasos, fara memorie
  • Aplicabil in toate tehnicile de pescuit stationar
  • Elongatie redusa

Culoare Transparent
Diametru 0.14mm
Lungime 150m
Material Monofilament
Rezistenta 2.75kg

30 produse din aceeasi categorie