Catalog produse

Produse Noi

Fir Pentru Crap Shimano Technium PB 0.28mm 1250m 7.5kg

TEC28QPPB

Shimano

135,00 lei

Fir Pentru Crap Shimano Technium PB 0.28mm 1250m 7.5kg

Firul Technium este sinonim cu cel mai bun fir de crap realizat vreodata. Rezistenta la intemperii, rezistenta de rupere - fie liniara, fie la nod - nu a putut fi egalata de-a lungul timpului de niciun alt monofilament de pe piata. 

Technium a fost conceput exclusiv pentru pescarii de crap cu aproape doua decenii in urma. Fie pentru pescuitul plantat, fie pentru cel lansat, nu a existat un fir premium care sa-i egaleze performantele. 

Aparitia diametrelor mai mici (0.18mm si 0.20mm) a fost solicitata de o alta categorie de pescari (pasionatii de feeeder, method feeder) pentru lanseuri de mare distanta. Totodata, diametrele mici sunt o optiune pentru pescarii de crap care vor sa pescuiasca la distante mari, de peste 100m. 

Utilizarea tehnologiei cu 3 straturi la firele Shimano Technium este unul din punctele forte care a influentat pozitiv increderea pescarilor, devenind, astfel, unul din cele mai utilizate monofilamente de pana acum. Noile imbunatatiri aduse de producatorul japonez au contribuit la obtinerea unui fir a carui putere si rezistenta la abraziune au crescut, in timp ce coeficientul de elasticitate a ramas in aceasi marja de 12%, adica la jumatate fata de a altor monofilamente existente pe piata.

Acest lucru conteaza enorm pentru precizia aruncarilor, dar si pentru un control mai bun al pestilor in timpul drillurilor. Deasemenea, un fir cu elasticitate redusa precum Technium, utilizat in pescuitul de tip plantat la mare distanta, va indica si cea mai fina trasatura si cu o acuratete mult mai mare fata de monofilamentele obsnuite.

Cele 3 straturi care compun acest fir dispun de caracteristici diferite, dar extrem de necesare unui monofilament: primul strat (miezul) este mai greu si are proprietati de scufundare rapida, al 2-lea strat in confera suplete firului si ajuta la atingerea unor distante mai mari in aruncare, iar ultimul strat are rol de protectie la razele UV si asigura rezistenta sporita la abraziune.

Specificatii tehnice:

  • Monofilament rezistent din Copolymeri - Productie Japonia 
  • Culoare: Gri Inchis
  • Coeficient de elasticitate: max.12%
  • Compus din 3 straturi
  • Rezistenta sporita la razele UV
  • Rezistent la abraziune
  • Suplu, matasos, ideal pentru lanseuri de distanta
  • Rezistenta fir: 7.50kg
  • Lungime rola: 1250m
  • Diametru: 0.28mm
Culoare Gri
Diametru 0.28mm
Lungime 1250m
Material Monofilament
Rezistenta 7.5kg

30 produse din aceeasi categorie