Fir Monofilament Maver Smart Match & Feeder Sinking 0.153mm 150m 2.19kg

Fir Pentru Feeder Maver Smart Match&Feeder 0.153mm 150m 2.19kg

503153
30,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Fir Pentru Feeder Maver Smart Match&Feeder 0.153mm 150m 2.19kg

Maver este fara indoiala unul dintre cei mai importanti producatori de accesorii dedicate tehnicilor de pescuit stationar. Echipa de consultanti Maver este cea care face propunerile si testarile pentru fiecare gama noua de accesorii care se lanseaza pe piata. 

Smart Match&Feeder este un fir cu o rezistenta de rupere la nod exceptionala si are primul si cel mai important atu al unui fir dedicat pasionatilor de match, method si clasic feeder: faptul ca este scufundator. 

Particulele de lestaj din compozitia copolimerilor fac ca, imediat dupa lansare, acest fir sa coboare in masa apei - fara ca pelicula sa genereze curbarea firului si, respectiv, tractarea momitorului, cosuletului sau a wagglerului lestat. 

Este un fir cu care vom lansa cu maxima precizie, datorita supletii sale. Nu are memorie si nu poate fi reperat sub apa. 

Specificatii tehnice:

  • Rezistenta la abraziune
  • Rezistenta de rupere la nod
  • Nu are memorie, este extrem de matasos
  • Scufundator - contine particule lestaj
  • Factor de elongatie redus
  • Diametru: 0.153mm;
  • Rezistenta: 2.19kg;
  • Rezistenta in drill: 3.50kg;
  • Lungime: 150m;
  • Fabricat in Japonia;
Culoare
Transparent
Diametru
0.15mm
Lungime
150m
Material
Monofilament
Rezistenta
2.19kg

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.