Maner Minciog Maver Medusa Power Black 4.1m

Maner Minciog Maver Medusa Power Black 4.1m

2027410
Stoc epuizat
772,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Manerele pentru minciog Medusa de la Maver sunt noua serie creeata in Italia de catre Reglass. Manerele au blank-ul realizat din fibre de Carbon High Modulus. Modelul Match este rigid si usor, perfect pentru competitii, iar modelul Power combina rigiditatea cu puterea si rezistenta, fiind ideal pentru carpodrom sau lacuri private. Exista si o prelungire creeata pentru aceste modele, ajungand prin aceasta la o lungime de 5.5m.


Caracteristici:
- Blank: Carbon High Modulus;
- Lungime: 4m;
- Lungime la transport: 144cm;
- Diametru: 30mm;
- Greutate: 293g.

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.