Catalog produse

Produse Noi

Prastie Drennan Softfeed Groundbait 25-60m

80255060

Drennan

72,00 lei

Putini cunosc cu adevarat avantajele unei prastii in procesul nadirii. De fapt, este vorba de modalitatea prin care putem arunca pe patul de nade, bulgari de nada care sa nu se sfarme in timpul lanseului.

Britanicii de la Drennan pot fi considerati unii dintre temerarii pescuitului stationar de pe continentul european. Si pentru a avea o echipa campioana timp de cateva decenii, englezii au devenit asi in accesorii de pescuit. Acest model de prastie este un exemplu elocvent in aceasta privinta.

Pentru aceasta e nevoie de un elastic cu elongatie buna, suficient de puternic si rezistent ca sa poata sustine un lanseu de pana la 60 de metri.

Un produs ideal pentru cele mai populare tehnici de pescuit la crap de la noi: match, feeder sau pescuitul conventional la crap.

Avantajul acestui produs consta in acuratetea de lansare, conferita atat de elastic, cat si de cupa speciala a prastiei. Aceasta este realizata dintr-un material cauciucat solid, care nu afecteaza forma bulgarelui de nadire. Pentru o priza cat mai corecta a prastiei, suprafata acesteia este cauciucata si nu permite alunecarea mainii, chiar daca in prealabil am umectat nada.

Detalii tehnice:

Capacitate de lansare: Bulgare de diametru de pana la 10cm

Greutate maxima bulgare: 150g

Distanta de lansare (pentru acuratete maxima): 25-60m

Cupa speciala din cauciuc intarit

Suprafata cauciucata pentru aderenta mai buna

Producator: Drennan England

<img src="http://mega-store.ro/sitefisela/drennan/ELASTIC-DRENNAN.jpg" height="auto" width="540">

<iframe width="540" height="303" src="https://www.youtube.com/embed/iB6ae-BH26w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

30 produse din aceeasi categorie