Catalog produse

Produse Noi

Prastie Drennan Red Groundbait 50-80m

80255080

Drennan

92,00 lei

Una dintre cele mai prestigioase companii producatoare de accesorii de pescuit stationar, Drennan, a conceput aceste prastii pentru pescuitul de competitie. Acuratetea cu care aceasta prastie lanseaza este punctul forte al acestui produs.

Recomandari ale specialistilor de la Drennan:

Pentru acuratete maxima, luati-va intotdeauna un punct de reper pe malul opus, in dreptul vadului de nadire pe care intentionati sa-l faceti. Tensionati elasticul in momentul lansarii, pe cat posibil, pe aceeasi distanta pentru a nu depasi sau a nu lansa bulgarele pe o distanta prea scurta. Unghiul ales de lansare trebuie sa fie intotdeauna acelasi. Bineinteles, si volumul si greutatea bulgarilor trebuie sa fie aceleasi.

Elasticul, realizat dintr-un material de foarte buna calitate, va va ajuta sa obtineti extensii similare la fiecare lanseu, care va ajuta sa atingeti distante asemanatoare, pe o zona cat mai concentrata (patul de nadire ales).

Operatiunea de lansare se face intotdeauna cu bratul de sprijin (cel in care tinem prastia) intins. Incheietura trebuie sa fie inspre interior, pentru o mai buna directionare spre reperul ales si pentru o sustinere mai ferma. Daca dorim sa lansam la distanta mai mari, bratul de sprijin trebuie ridicat in sus, pentru un unghi cu deschidere mai mare.

Detalii tehnice:

Maner ergonomic cauciucat - antialunecare

Sistem de prindere elastic brate - prin invelire

Cupa rigida pentru protejare forma bulgare

Sistem posterior de apucare a cupei

Distanta lansare (acuratete maxima) - 50-80m

Distanta maxima de lansare: 90m *bulgare de dimensiunea unei mandarine

<img src="http://mega-store.ro/sitefisela/drennan/ELASTIC-DRENNAN.jpg" height="auto" width="540">

<iframe width="540" height="303" src="https://www.youtube.com/embed/iB6ae-BH26w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

30 produse din aceeasi categorie