Catalog produse

Produse Noi

Pluta Cralusso Match Rocket 8g

61925008

Cralusso

30,00 lei

Modelul Rocket a fost proiectat pentru lanseuri lungi, drepte si precise. Acest model are caracteristici unice care ii permit sa zboare mult mai bine decat wagglerele traditionale, chiar si decat cele dotate cu aripioare de directionare.

Elementul determinant al modelului Rocket este sistemul special de conectare la fir. Acesta asigura pozitia optima a plutei in timpul lanseului si zborului, conducand instalatia, fapt care permite atingerea unei distante maxime, cu o precizie uimitoare. Pentru a elimina posibilitatea ca montura sa se incurce, este indicat ca inainte aceasta sa atinga apa, sa franati putin montura, pentru a se putea etala in mod corespunzator.

Datorita versatilitatii si adaptabilitatii sistemului de antene, 20 de varfuri diferite Cralusso pot fi adaptate acestei plute. Fiecare pluta vine insotita de trei antene.

Tija plutei este facuta dintr-un material transparent care este foarte rezistent si care ramane drept.

Aerodinamica acestei plute este imbunatatita de profilul corpului asemanator cu suprafata mingii de golf, profil care are ca scop reducerea rezistentei la frecarea cu aerul in timpul zborului, marind si stabilitatea plutei.

Specificatii tehnice:

Constructie aerodinamica

Corp cu suprafata special conceputa pentru zbor

Material lateral pentru ghidaj

Greutate 8g

30 produse din aceeasi categorie