Pluta Cralusso Match Rocket 14g Cralusso

Pluta Cralusso Match Rocket 14g

61925014
31,50 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Modelul Rocket a fost proiectat pentru lanseuri lungi, drepte si precise. Acest model are caracteristici unice care ii permit sa zboare mult mai bine decat wagglerele traditionale, chiar si decat cele dotate cu aripioare de directionare.

Elementul determinant al modelului Rocket este sistemul special de conectare la fir. Acesta asigura pozitia optima a plutei in timpul lanseului si zborului, conducand instalatia, fapt care permite atingerea unei distante maxime, cu o precizie uimitoare. Pentru a elimina posibilitatea ca montura sa se incurce, este indicat ca inainte aceasta sa atinga apa, sa franati putin montura, pentru a se putea etala in mod corespunzator.

Datorita versatilitatii si adaptabilitatii sistemului de antene, 20 de varfuri diferite Cralusso pot fi adaptate acestei plute. Fiecare pluta vine insotita de trei antene.

Tija plutei este facuta dintr-un material transparent care este foarte rezistent si care ramane drept.

Aerodinamica acestei plute este imbunatatita de profilul corpului asemanator cu suprafata mingii de golf, profil care are ca scop reducerea rezistentei la frecarea cu aerul in timpul zborului, marind si stabilitatea plutei.

Specificatii tehnice:

Constructie aerodinamica

Corp cu suprafata special conceputa pentru zbor

Sistem special conectare fir (Patent Cralusso)

Produs realizat in Ungaria

Greutate
14g

Daca exista o companie specializata exclusiv in pescuitul stationar, care sa  aiba in portofoliu cele mai inovative produse, atunci numele Cralusso iese intotdeauna in evidenta. Compania infiintata de inventatorul maghiar Kralik Karoly este una apreciata pe intreg mapamondul.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.