Lanseta Maver Reality Plus Match 3.60m 25g Maver

Lanseta Maver Reality Plus Match 3.60m 25g

A2960
568,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Maver Reality Plus Match oferă o calitate incredibilă la un preț senzațional. După câteva luni de dezvoltare și testare, echipa Maver știa că aceste lansete vor continua să fie un real succes in randul pescarilor.
 
Lansetele din seria Reality Plus oferă o senzație și o acțiune superioară atunci când sunteti in drill, dar oferă si acea siguranta in momentele cand controlam si cei mai mari pesti in drill. Aceste lansete au fost proiectate în jurul principiului simplu al puterii progresive. O acțiune reactivă se încarcă mai departe în blank, furnizând o acțiune progresivă și o creștere treptată a puterii.

Fiecare lanseta dispune de un blank de carbon hi-modulus, un finisaj uluitor de înaltă calitate, cu inele de calitate, mâner EVA și un inel de prindere pentru carlige.

Caracteristici:

  • Lungime: 3.60m;
  • Blank: carbon compozit;
  • Numar tronsoane: 2;
  • Putere de aruncare: 25g;
  • Inele SIC rezistente la uzura;
  • Maner EVA cu finisaj din pluta;
  • Husa de transport inclusa;
  • Greutate: 210g.
Lungime
3.60m
Putere Aruncare
25g
Segmente
2

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.