Catalog produse

Produse Noi

Minciog CE Neo Giant 2.40m - Plasa Cauciucata

71019241

Carp Expert Baits

90,25 lei

95,00 lei

-5%

Minciog de dimensiune mare pe care-l putem achizitiona acum si cu invelis din cauciuc!

Lungimea de 240 cm ne vine in ajutor atunci cand pescuim de pe un mal abrupt sau atunci cand dorim sa introducem pestele in minciogul aflat ceva mai departe de mal.

Binenteles nu trebuie sa-l folosim la intreaga lui lungime. Daca nu tragem afara manerul telescopic, il putem folosi si la pescuitul din barca.

Plasa cu cauciuc este avantajoasa, caci nu absoarbe asa multa apa si, prin urmare, se usuca mai repede si nu se impute.

Pe de alta parte, protejeaza mai bine stratul de mucus al pestilor, acest lucru fiind si aliniat trendului Catch an Release.

Dispune de un maner masiv. Dar daca agatam un cteno, sa-l obosim cat mai bine, caci noi stim ca nimic nu este mai puternic ca un cteno mare!

Lungimea bratelor este de 70 cm, adancimea fiind undeva la aceasta dimensiune, astfel ca putem introduce in el si pesti de dimensiuni mari. La un lucru sa fim atenti: sa nu ridicam niciodata pestele in aer cu minciogul, ci, dupa ce bratele minciogului au ajuns deasupra nivelului apei, sa tragem minciogul spre mal si sa ridicam minciogul tinand de partea de mijloc (de unde pornesc bratele).

Dispune de dispozitiv de inchidere intarit, care nu este de genul ca dupa un an sa se strice sau sa se poate rupe oricand. Acesta este un produs durabil.

Fiindca capul minciogului nu este fix, marimea de transport este una favorabila. Se poate perfect introduce intr-un suport de bete, intr-un buzunar lateral.

Este o buna alegere a acelor pescari care viziteaza frecvent ape unde se pot prinde pesti de 5-10 kilograme sau chiar mai mari.

Caracteristici:

Lungime: 2.40m

Lungime transport: 110cm

2 Segmente

Maner: aluminiu

30 produse din aceeasi categorie