Catalog produse

Produse Noi

Minciog Cauciucat Carp Expert 8502 60x45 2m

71047210

Carp Expert Baits

70,30 lei

74,00 lei

-5%

Avantajele unui minciog cu plasa cauciucata sunt net superioaee unuia clasic, cu plasa ecologica. Motivele sunt multiple, dar cel care iese cel mai mult in evidenta este cel al anduratei: plasa nu se va rupe si nu va ceda in timp din cauza faptului ca materialul nu este afectat de umezeala. Prin faptul ca nu retine apa, singura noastra grija ramane aceea de a-l scutura de apa, sa nu pastreze mirosul de peste (aici avem avantajul ca se usuca si mai repede decat plasa clasica)

Al doilea motiv intemeiat este acela ca degorjarea pestelui se face mult mai usor. Carligul nu se rasuceste in plasa, intrucat stratul cauciucat ii confera o rigiditate care ne scuteste de folosirea foarfecii pentru taiere. 

Coada este telescopica iar bratele capului se rabateaza inspre interior. Conexiunea intre segmentele telescopice ale cozii este facuta cu ajutorul unui dispozitiv care faciliteaza si un reglaj intermediar la o marime mai mica. Portiunea dinspre maner este acoperita cu un strat subtire de cauciuc, care asigura o aderenta excelenta a palmei, mai ales atunci cand trebuie sa folosim minciogul extins la lungimea maxima. 

Specificatii tehnice:

Segment baza maner acoperit cu strat cauciucat - aderenta excelenta

Lungime brate: 60cm

Adancime plasa: 45cm

Plasa Cauciucata de culoare neagra

Maner telescopic cu reglaj de ajustare in lungime

Aplicatie: pescuit la ciprinide, pescuit la rapitori

Sistem central de rabatare a bratelor

Anou fixare plasa in V

30 produse din aceeasi categorie