Catalog produse

Produse Noi

Guru Method Feeder In Line Large 28g

A.GU.GLMI

Guru

14,00 lei

Guru este divizia de stationar a prestigioasei firme Korda ce a facut legenda in lumea pescuitului la crap. Produsele scoase sub acest brand beneficieaza de o calitate exceptionala si au fost dezvoltate sub stricta indrumare a celor mai buni pescari la feeder, crap si stationar din Marea Britanie.

Guru Method Feeder In Line sunt o specie aparte fata de alte modele similare. Acestea sunt prevazute cu o platforma pentru asezarea momelii si carligului, asigurand o prezentare impecabila a acestora in apa si, totodata, evitand situatiile in care carligul intra pe dupa o "coasta" a method-ului, facand imposibila agatarea pestilor.

S-a mers si mai departe cu inovatia si, dupa cum se poate observa, "coastele" method feeder-ului sunt pozitionate in forma literei "X". Prin aceasta amplasare se maximizeaza capacitatea de incarcare cu nada sau pelete a momitorului si asigura, totodata, o priza perfecta, reducand sau chiar anuland situatiile neplacute in care nada sau peletele se desfac de pe momitor in momentul lansarii.

Forma aerodinamica asigura stabilitate si acuratete maxima chiar si in conditii de vant lateral, iar faptul ca sunt In Line, face ca si cele mai slabe prezentari sa fie sesizate imediat de pescar la varful feeder-ului.

Aceste momitoare Method Feeder sunt compatibile cu matrita Guru X-Press Method Mould.

Caracteristici:

- Realizate din materiale de calitate

- Prevazute cu platorma pentru asezarea perfecta a carligului si momelii

- Culisante

- Extrem de stabile si precise chiar si in perioade cu vant lateral puternic

- Capacitate mare de incarcare cu nada / micropelete

- Marime: Large

- Greutate: 28g

- Compatibile cu matrita Guru X-Press Method Mould Large

Greutate 28g
Model Culisant

30 produse din aceeasi categorie