Cosulet Feeder Pentru Distante Mari 30g

58072030
10,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Sunt multiple situatiile in care pescuitul la mare distanta si de mare precizie poate sa faca diferenta in rezultatul unei partide de pescuit. In acest sens, distributia greutatii pe suprafata unui momitor este extrem de importanta. Pana acum, momitoarele conventionale aveau de cele mai multe ori lestajul plasat in lateral, ceea ce este acceptabil, pentru distante mici si medii. In schimb, la tendinta lanseurilor de mare putere descentrarea cauzata de lestajul in lateral, miscarea efectiva de zbor afecteaza mult distanta. 

Capitonarea bazei cosuletului cu plumb faciliteaza, insa, un zbor liniar de mare precizie. Importanta este si fixarea monturii cu ajutorul unui monofilament supradimensionat, care pastreaza centrat cosuletul in timpul lanseului. 

Daca veti incerca aceste cosulete, va veti convinge de eficacitatea lor. Modelul a fost inventat de pescarii de competitie englezi.

Nu uitati sa pregatiti nada cu umectare treptata, pentru a va asigura ca particulele vor iesi prin ochiurile momitorului. Este indicata, mai ales la temperaturi mai scazute, combinarea cu viermusi sau orice alta momeala vie. 

Specificatii tehnice:

  • Vopsite in cam electrostatic
  • Sistem de prindere cu fluorocarbon
  • Lestaj fixate pe baza cosuletului
  • Eficacitate mare, la distante lungi
  • Greutate: 30g

Greutate
30g
Model
Fix
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.