Catalog produse

Produse Noi

Momitor Feeder Benzar Arc Flat Method Feeder 50g

58601050

Benzar Mix

8,55 lei

9,00 lei

-5%

Momitor Feeder Benzar Arc Flat Method Feeder 50g

Mulți cred că esența tehnicii method este o nadă pregătită corespunzător. Așa și este, dar merită să fiți atenți și la coșul care face parte din montură.

Noul coșuleț Benzar Arc Flatmethod poate fi o alegere potrivită pentru pescuitul de feeder atât în apropierea malului cât și la distanță, datorită gamei sale largi de dimensiuni.

Soluția perfectă pentru orice momeală populară folosită în tehnica method, fie că este vorba de wafteri, pop-upuri sau orice momeală scufundătoare.

Esența produsului constă în designul său, a cărui suprafață inferioară, mai mare, servește pentru a prezenta momeala perfect. Structura plastică a coșului permite utilizarea momelilor mai mari.

Datorită naturii sale plate, poate fi utilizat cu pop-upuri de până la 14mm. Perfect pentru pescuitul de selecție. Umplut cu peleți method, apoi cu o momeală mai mare, prezentat pe spin, nu vor întârzia să apară trăsăturile.

Recomandăm această serie și pentru condiții competitive, dar nu vă vor dezamăgi nici în partidele de pescuit de zi cu zi.

30 produse din aceeasi categorie