Catalog produse

Produse Noi

Momitor Competition Antinod Green Square 60g

58069960FISELAP

Fisela

5,00 lei

Momitor folosit in majoritatea competitiilor de pescuit autohtone din doua considerente: Se lanseaza extrem de usor la distante mari si, datorita constructiei unice, poate transporta o cantitate considerabila de nada. Este stiut faptul ca modalitatea cea mai simpla de a pregati un pat de nadire la punct fix este aceea de a lansa cosuletul naditor. Spre deosebire de tehnica clasica cu cosulet, pescarii de crap au nevoie de a atinge distante mari - de peste 80 de metri, folosind lestaje aerodinamice, dar si o cantitate considerabila de material de nadire.

Indiferent cat de puternica este o lanseta de feeder, aceasta nu va putea depasi distanta de lansare cu o lanseta specializata de crap, armata cu acest tip de momitor.

Pentru a retine nada, chiar si cu un grad mic de umectare, producatorul a gandit un momitor cu 5 tije de sustinere. Pentru monturile autointepare, fiecare momitor are un manson de silicon, menit sa blocheze vartejul care sustine forfacul, in momentul evadarii furibunde a pestelui.

Se recomanda presarea nadei pe bratele momitorului pentru urmarea unei forme cat mai aerodinamice (pentru a atinge distante de lansare mai mare)

Detalii tehnice:

Tija centrala rigida - pentru evitarea incurcarii forfacului

Manson special pentru autointepare (silicon moale verde)

Cinci Brate pentru sustinerea nadei

Vopsea de culoare verde aplicata - anticoroziune

Lungime totala: 20cm

Latime: 3cm

Greutate: 60g

Fabricat in Romania

Greutate 60g
Model Culisant

25 produse din aceeasi categorie