Montura Climax Cult Catfish Natural Bait Rig Nr. 2/0 54kg 180cm Climax

Montura Climax Cult Catfish Natural Bait Rig Nr. 2/0 54kg 180cm

9910-00018-100
Stoc epuizat
70,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Montura Climax Cult Catfish BaitFish Worm Rig Nr. 7/0 54kg 180cm

Montura combi completa pentru pescuitul la somn, alcatuita dintr-un sistem cu o ancora VMC nr.2/0 si ambele legate pe un fir textil impletit iar pluta te tip U-Float culiseaza pe un fir monofilament.  Montura are o lungime totala de 180cm. Pluta de 20g echilibreaza perfect aceasta montura recomandata in special pentru pescuitul cu momeli vii de mici dimensiuni.

Specificatii tehnice:

  • Lungime montura: 180cm;
  • 1 x vartej cu rulment;
  • 1 x ancora nr. 2/0;
  • 1 x pluta 20g;
  • Rezistenta leader: 54kg.

Producatorul german are o experienta de aproape un secol in productia de monofilamente si fire impletite sau fuzionate. Inceputurile companiei coincid cu anul de gratie 1940, cand Climax lanseaza prima serie de monofilamente dedicate pescuitului sportiv. Inca de atunci, germanii au investit in mod constant in tehnologie, reusind sa devina prima companie care a comercializat nylon (monofilament) special conceput pentru pescuit sportiv din Europa. 

Era superfirelor (cea a firelor textile) a regasim Climax in postura de a lansa primul fir textil produs pe continent european. Noile tehnologii de productie, calitatea materialelor folosite sunte detalii de care compania germana a tinut cont in permanenta. 

Veti regasi in oferta Climax fire special concepute pentru toate tehnicile de pescuit actuale: pescuit la crap, feeder,method feeder, pescuit la somn, dar si fire textile, strune si material de strune pentru toate speciile de pesti rapitori.  

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.