Montura Climax Cult Catfish BaitFish Combi Rig Nr. 7/0 Nr. 3/0 54kg 180cm Climax

Montura Climax Cult Catfish BaitFish Combi Rig Nr. 7/0 Nr. 3/0 54kg 180cm

9910-00016-101
80,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Montura Climax Cult Catfish BaitFish Combi Rig Nr. 7/0 Nr. 3/0 54kg 180cm

Montura combi completa pentru pescuitul la somn, alcatuita dintr-un sistem cu un carlig VMC nr.7/0 si o ancora nr. 3/0, ambele legate pe un fir textil impletit iar pluta te tip U-Float culiseaza pe un fir monofilament. Montura are o lungime totala de 180cm. Pluta de 60g echilibreaza perfect aceasta montura recomandata in special pentru pescuitul cu momeli vii de dimensiuni medii.

Specificatii tehnice:

  • Lungime montura: 180cm;
  • 1 x vartej cu rulment;
  • 1 x carlig nr. 7/0;
  • 1 x ancora nr. 3/0;
  • 1 x pluta 60g;
  • Rezistenta leader: 54kg.

Producatorul german are o experienta de aproape un secol in productia de monofilamente si fire impletite sau fuzionate. Inceputurile companiei coincid cu anul de gratie 1940, cand Climax lanseaza prima serie de monofilamente dedicate pescuitului sportiv. Inca de atunci, germanii au investit in mod constant in tehnologie, reusind sa devina prima companie care a comercializat nylon (monofilament) special conceput pentru pescuit sportiv din Europa. 

Era superfirelor (cea a firelor textile) a regasim Climax in postura de a lansa primul fir textil produs pe continent european. Noile tehnologii de productie, calitatea materialelor folosite sunte detalii de care compania germana a tinut cont in permanenta. 

Veti regasi in oferta Climax fire special concepute pentru toate tehnicile de pescuit actuale: pescuit la crap, feeder,method feeder, pescuit la somn, dar si fire textile, strune si material de strune pentru toate speciile de pesti rapitori.  

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.