Montura Somn Clonc Madcat Clonk Teaser A-Static Adjust Glow Dark 150g Madcat

Montura Somn Clonc Madcat Clonk Teaser A-Static Adjust Glow Dark 150g

MAD.60943
98,62 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Montura Somn Clonc Madcat Clonk Teaser A-Static Adjust Glow Dark 150g

Madcat Clonk Teaser A-Static Adjust este versiunea reglabila a teaserului Madcat Clonk Teaser New A-Static. Testele facute de consultantii MadCat au dovedit ca pestele are toane, momente in care mananca mai prudent si momente in care se hraneste mai furibund. Astfel, chiar daca jocul apetisant al teaserului este acelasi, daca momeala din carlig este prezentata la departare mai mare, increderea in atacul final va fi mai mare. 

Cu totii stim ca somnul atunci cand nu se hraneste agresiv, are tendinta de a ciupi momeala din carlig. In aceste situatii, cu teaserele din seria Adjust vom putea indeparta teaserul de carlig, mai ales ca DAM foloseste exclusiv modelele de carlige A-Static, cele care nu genereaza incarcare electrica in forta de frecare generata de apa. Cand avem parte de atacuri violente, vom cobori teaserul cat mai aproape de carlig, asemenea modelului clasic. 

Posibilitatea glisarii capului de-a lungul liniei in functie de distanta dorita (de la carlig) se face cu ajutorul opritorului Ez-Fix Stop. 

Despre teaserul propriu-zis:

Probabil una din inovatiile cele mai revolutionare din ultimul deceniu in pescuitul la somn sunt aceste monturi speciale pe care le folosim la pescuit pe verticala, la somn. Denumirea de clonk vine de la faptul ca vom atrage atentia somnului cu ajutorul cloncului asupra faptului ca o posibila momeala apetisanta se apropie. Practic, prin bataia cloncului vom trezi interesul pestelui asura momelii pe care o avem in apa. 

Indiferent ca pescuim pe lac sau pe apa curgatoare, simtul acestui rapitor este extrem de ascutit, avand capacitatea sa plonjeze inspre momeala noastra chiar si de la adancimi mar. Spectaculos este faptul ca putem urmari pe ecranul sonarului cand se apropie pestele si chiar cand ataca. 

Conceptul Teaserului a fost construit dupa principiul buchetului simplu de rame. Prin miscari usoare pe verticala, putem observa cum obtinem efectul meduzei, extrem de apetisant pentru cel mai mare rapitor al apelor noastre. Dar MadCat a mers mai departe: A construit pe lestajul sub forma unui clopot de care a fixat niste skiirturi siliconice pe capatul carora a fixat niste bilute care, inevitabil, la miscarea pe verticala se vor lovi intre ele. Practic, obtinem un efect dublu: vizual, dar si auditiv. 

Indiferent ca suntem in curent de apa curgatoare sau pe lac, o mica animare a teaserului este, deci, importanta. Nu putini sunt pescarii care obisnuiesc sa anime montura prin simpla atingere a lansetei. Daca bate vantul, valurile pot suplini aceasta operatiune. 

Armarea: Carligele folosite de cei de la DAM Mad sunt super ascutite si le putem folosi cu incredere, mai ales ca sunt calibrate la marimea monturii. Nu putini sunt pasionatii care aleg sa suplimenteze ancorele carligelor cu rame sau cu bucati de ficat. Se completeaza astfel si atractia olfactiva. 

Este produs MADCAT, divizia de somn a lui D.A.M., produse super - premiat la toate competitiile internationale. 

Specificatii tehnice:

  • Lestaj vopist in culoarea monturii
  • Anou metalic pentru fixare linie principala
  • Posibilitate armare ancore cu momeli: buchet rame, lipitori,ficat
  • Ochi 3D cu cadru Pupila realistic
  • Skirturi realiste armate cu bile sticla pentru lovire prin simpla miscare
  • Armare cu Carlig A-Static - Tratata antistatic - nu se incarca electrostatic
  • Forma lestaj: Copot
  • Model Adjust - ofera posibilitatea culisarii pe fir - cu opritorul EZ- Fix Stop
  • Ambalare: 1buc (se livreaza in cutie de protectie din plastic ABS)
  • Greutate: 150g
  • Marime carlig: 10/0
  • Tehnica recomandata: Pescuit Vertical + Bataie Clonc
  • Specia tinta: Somn
  • Culoare: Glow Dark

Important: Corelati greutatea cu viteza de curgere a curentului. La cote mari si curent puternic, pentru a avea montura pe ecranul sonarului (sub sonda acestuia), este important sa folosim modelele cu greutate mai mare. Acelasi principiu se aplica si in pescuit pe lac, in deriva. Daca vantul este mult prea puternic, barca va avea portanta si montura nu va ramane in conul de scanare a sonarului. In aceste situatii, pe lac, este indicat sa folosim si o ancora de deriva. 

Produs testat si recomandat de echipa Fisela

Madcat
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.