Montura Clonc Black Cat Battle Teaser Yellow Black 120g Black Cat

Montura Clonc Black Cat Battle Teaser Yellow Black 120g

806226077120
Stoc epuizat
114,56 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Montura Clonc Black Cat Battle Teaser Yellow Black 120g

Noul Teaser Black Cat Battle este echipat cu margele din sticla pentru efect rattling extrem de amplu, fixate pe tentaculele care actioneaza ca o meduza in momentul jocului pe verticala, in pescuitul somnului, la clonc.

Constructia teaserului incepe cu lestajul central, vopsit in culori atractive si cu ochi aplicati din sticla pentru a-i conferi un plus de naturalete in apa. Tentaculele sunt realizate din skirturi de cauciuc, menite sa nu sperie pestele care se apropie pentru verificare. Margelele de sticla au un efect acustic extrem de amplu si sunt menite sa atraga pestele de la distanta mare. In situatia in care pestele se hraneste prudent, este indicat sa animam cu miscari lente firul sau lanseta - pentru amplificarea zgomotului. 

Ancora din baza, poate fi acoperita cu un buchet de rame sau coropisnite iar intreaga montura poate fi pulverizata cu atractant de somn pentru a crea dara atractiva pe directia de evolutie. 

Lestajele mari sunt indicate pentru situatiile in care vantul si curentul au tendinta de a scoate montura din conul de scanare a sonarului. Sunt extrem de eficiente pe Dunare, mai ales in conditii de vant puternic. 

Gramajele mici sunt recomandate pentru pescuitul in deriva pe baraje (Olt, spre exemplu), acolo unde prezentarea fina poate face diferenta. 

Specificatii tehnice:

  • Specie tinta: somn
  • Tehnica de pescuit: Clonc
  • Greutate lestaj: 120g
  • Stil pescuit: somn, barca, dunare
  • Skirt cu efect de Meduza - cu terminatii cu bile din sticla
  • Dimensiune ancora: 3/0
  • Rezistenta ancora: 3X - de cea mai buna calitate - marca Black Cat
  • Evolutie: sinking (Scufundatoare)
  • Tentacule cu terminatii de margele de sticla
  • Culoare corp si tentacule: Galben si Negru
  • Ochi de Sticla aplicati pe lestaj
  • Sunet profund cu efect pe suprafete intinse

Black Cat este considerata una dintre cele mai mari companii producatoare de echipament specializat de pescuit la somn. Echipa de consultanti Black Cat este condusa de faimosul pescar Stefan Seuss, un deschizator de drumuri in ceea ce priveste echipamentul si accesoriile necesare pentru pescuitul celui mai mare rapitor al Europei: Somnul. 

Black Cat include o gama larga de echipamente complete de somn: lansete, mulinete, accesorii mici. Divizia de imbracaminte Black Cat a creeat deja un trend in Vestul Europei, prin faimosul logo Galben-Negru, alaturi de profilul pestelui tinta, somnul.  

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.