Catalog produse

Produse Noi

Forfac Textil Carp Hunter Method Round Carp nr. 8 (2buc)

42870008

Carp Hunter

6,18 lei

6,50 lei

-5%

Forfac prelegat cu spin method Carp Hunter - Round Carp

Oferta CH oferă produse cu un raport foarte bun de calitate-preț și care acum a fost extinsă cu această montură cu spin.

În zilele noastre, tehnica method, care este atât la modă și bună pentru indicatorii de performanță în ce privește capturile, este de neconceput cu această metodă de oferire a momelii. Ceea ce face ușor de prezentat momelile soft, alături de pop-up-uri și pelete. Momeala care va fi folosită poate fi pur și simplu plasată pe vârf, nu este nevoie să-l legați cu fir de păr și să utilizați un opritor. Momeala se poate face într-o singură mișcare.

Metoda este simplă, eficientă, dar mulți oameni se tem să o folosească, motivul fiind tehnica de legare sau folosirea forfacului corespunzător.

O alternativă perfectă pentru ei este forfacul prelegat cu spin method CH, care conține 2 cârlige de momeală pre-asamblate într-un singur pachet.

În primul rând acestor pescari recomandăm noul nostru produs. Dar și pentru cei care doresc să-și maximalizeze timpul pe malul apei, este o alternativă perfectă, astfel încât nu se pierde din timpul de pescuit real prin legarea cârligului. Trebuie doar să-l atârnați sub coș, să puneți momeala și să-l lansați la locul dorit.

Lungimea forfacului 10 cm, cu spin de 15, 10, respectiv 7 mm.

Este recomandat pentru oricine, indiferent de experiență, având o valoare bună de calitate-preț.

Lungime: 10mm

Rezistenta: 6.4kg

30 produse din aceeasi categorie