Catalog produse

Produse Noi

Motor electric GPS Minn Kota Powerdrive 45 BT Spotlock

00449153

Minn Kota

5 750,00 lei

Motor electric GPS Minn Kota Powerdrive 45 BT Spotlock

Unul dintre cele mai usoare motoare electrice de pe piata, cu modul de ancorare GPS. Se monteaza pe varful ambarcatiunii, fie barca rigida, fie pneumatica. Cantareste numai 12kg!

Puternic, de incredere si capabil sa faca fata la tot ce iti aduce o zi de pescuit. Motorul Minn Kota Powerdrive va fi alaturi de tine la fiecare partida de pescuit cu tehnologie de ultima ora, putere de invidiat si operare facila.

Minn Kota Powerdrive 45 BT Spotlock cu telecomanda Micro este cel mai convenabil motor cu ancorare GPS cosntruit vreodata. Este ideal pentru barci mici si medii pentru pescuit sau pentru agrement. Gratie tehnologiei Bluetooth, motorul poate fi controlat atat cu telecomanda Micro furnizata cat si prin aplicatia i-Pilot ce poate fi descarcata gratuit din Google Play sau Apple Store.

Optional motorul poate fi upgradat prin achizitionarea urmatoarelor accesorii:

 • Pedala pentru a controla motorul cu piciorul in cazul in care ai nevoie sa ai mainile libere in permanenta
 • Telecomanda i-Pilot care iti ofera acces la toate functiile de navigare i-Pilot - AutoPilot, inregistrare trasee, navigare GPS si multe altele
 • Busola "Minn Kota Heading Sensor" cu ajutorul careia puteti beneficia de functia JOG - miscari in cele 4 directii in timp ce barca este ancorata. O apasare de buton va muta barca 1.5m in directia dorita.

Principalele avantaje ale motorului Minn Kota Powerdrive 45 BT Spotlock

 • Tehnologie Spotlock de ultima generatie cu cea mai precisa ancorare GPS
 • Telecomanda Micro
 • Functia AutoPilot - va mentine cursul barcii cu ajutorul GPS-ului
 • Compatibil cu aplicatia I-Pilot ce poate fi descarcata gratuit
 • Toate functiile CoPilot de la Minn Kota: controlul directiei, control al acceleratiei fara trepte, ON/Off
 • Conexiune Bluetooth
 • lungime ax: 137cm, alimentare la 12V, 45Lbs
 • Indicator pentru nivelul bateriei
 • Compatibil cu pedala pentru contol cu piciorul (se achizitioneaza separat)
 • Elice Power Prop pentru putere si silentiozitate sub apa
 • Tehnologie Cool Quiet pentru eficienta maxima
 • Ax construit din material compozit virtual indestructibil, capabil sa absoarba foarte bine socurile
 • Sistemul Digital Maximizer care creste semnificativ durata de functionare a bateriei

Bluetooth

Incepand cu 2017 sistem i-Pilot a fost revizuit si upgradat la conexiunea Bluetooth. Prin acest upgrade motoarele Minn Kota pot fi controlate cu telecomanda i-Pilot sau cu ajutorul aplicatiei ce poate fi descarcata gratuit. Acum nu mai e o tragedie asa mare daca ai uitat telecomanda acasa. Totodata, prin conexiune Bluetooth poate fi conectat si Minn Kota Heading Sensor, o busola care stie in permaneta pozitia de la pupa si de la prova si va ofera o ancorare de GPS aproape de perfectiune. Barca ta va ramane nemiscata in vant, pe valuri sau in curent.

Aplicatie

Cu ajutorul aplicatiei ce poate fi descarcata gratuit pentru Android sau IOS poti controla functiile de baza ale motorului Minn Kota Powerdrive 45 BT Spotlock. Iti poti controla motorul chiar daca ai uitat telecomanda acasa si, totodata, poti fi informat despre update-uri dupa ce te-ai inregistrat. Update-urile pot fi ultetior directionate direct catre motor pentru a imbunatati performantele i-Pilot si i-Pilot link si a beneficia de eventualele functii noi introduse. Update-urile de software, foarte importante pentru functionarea sonarelor, acum sunt disonibile si pentru motoarele electrice.

Ajutor pentru rabatare

Practicul sistem de ajutor pentru rabatare ii permite motorului sa ajunga in apa in doar cativa pasi simpli. Doar apesi maneta si poti porni spre locul preferat de pescuit cu Minn Kota Powerdrive 45 BT Spotlock. CAnd ziua de pescuit a ajuns la final, recuperarea motorului din apa este la fel de simpla si de rapida.

Digital Maximizer

Tehnologia Digital Maximizer, care deja a facut istorie, permite motoarelor Minn Kota sa aiba un consum de energie mult mai redus, de unde rezulta o fuctionare mai indelungata a bateriei si implicit mai mult timp pe apa.

Schimbarea vitezelor fara trepte

Acest sistem te ajuta sa controlezi mult mai bine barca atunci cand ai nevoie de precizie. Viteza de rotatie a elicei este exact cea pe care ti-o doresti, cu o crestere sau scadere a vitezei liniara, fara sacadari, indiferent ca mergi inainte sau inapoi. Pe langa manevrele de finete cu barca, acest sistem va permite un control exceptional al vitezei barcii atunci cand pescuiesti la trena, in corelatie cu naluca folosita si cu specia tinta.

Indicator de incarcare a bateriei

Cu ajutorul sistemului de indicarea a nivelului de incarcare a bateriei vei sti in permanenta cat mai ai de stat pe apa sau cum trebuie sa navighezi pentru a ajunge in siguranta la mal.

10 produse din aceeasi categorie