Mulineta Feeder Ryobi Slam Feeder 6500 UL 2024 Ryobi
Mulineta Feeder Ryobi Slam Feeder 6500 UL 2024 Ryobi
Mulineta Feeder Ryobi Slam Feeder 6500 UL 2024 Ryobi
Mulineta Feeder Ryobi Slam Feeder 6500 UL 2024 Ryobi
Mulineta Feeder Ryobi Slam Feeder 6500 UL 2024 Ryobi
Mulineta Feeder Ryobi Slam Feeder 6500 UL 2024 Ryobi

Mulineta Feeder Ryobi Slam Feeder 6500 UL 2024

WF870065
Stoc epuizat
830,00 lei
cu TVA

Una dintre cele mai performante mulinete de feeder de la Ryobi, Slam UL se remarca prin robustetea angrenajului si fluiditatea in mulinare, dar si designul unic. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Mulineta Feeder Ryobi Slam Feeder 6500 UL Model 2024

Una dintre cele mai elegante mulinete dedicate tehnicilor method si feeder classic, modelul nou de Slam se remarca nu doar prin angrenajul durabil, ci si prin design-ul unic, usor agresiv. Tamburul cu buza super subtiata tradeaza o mulineta construita pentru distanta, perfect pretabila pentru lanseuri cu fire de diametre mici. 

Tenta de albastru care se regaseste in perforatiile tamburului, in zona buzei, dar si pe baza tamburului (zona antialunecare a firului) completeaza un element de eleganta aparte. 

Proiectata de inginerii de la Ryobi, aceasta mulineta este una foarte apreciata de cei care practica pescuitul la feeder. Acest model a fost conceput la specificatiile pescarilor de competitie, care au realizat profilul mulinetei supreme de feeder, cu un angrenaj metalic indestructibil. Slam Feeder are un diametru mare al tamburului, care permite derularea rapida a spirelor, in momentul lanseului. Corpul mulinetei este fabricat din NCRT (aliaj titan carbon) ce ii confera o greutate redusa. La fabricarea rotorului Shaped Rotor ARM, s-a utilizat otel inox.

Mulineta este echipata cu 6 (5BB+1RB) rulmenti, sistem anti-revers infinit, pinion din otel si sistem de oscilatie RFO (Ryobi Flat Oscillation). Frana este situata in partea frontala si pentru a proteja discurile de umiditate sau murdarie, dispune de un sistem special care include o garnitura din cauciuc. Galetul si buza tamburului sunt titanizate, cea ce reduce considerabil frecarea cu linia de pescuit, manerul cu buton knob EVA completand lista dotarilor mulinetei.

Specificatii tehnice:

 • Marime : 6500 UL
 • Material corp: NCRT titanium-carbon composite
 • Greutate : 320gr
 • Numar rulmenti : 5+1
 • Raport de recuperare : 5.0:1
 • Capacitate tambur: 0.20mm/200m
 • Frana maxima : 7.5kg (max drag power)
 • Recuperare per tura manivela: 90cm
 • Tip frana : frontala cu disc (FD – Front drag)
 • Tambru cu clips rutund metalic
 • Material Tambur: Aluminiu
 • Nu se livreaza cu tambur de rezerva
 • Maner, pinion central prelucrate CNC
 • Frana cu discuri de carbon
 • Sistem de oscilatie patentat RFO (Ryobi Flat Oscillation) System
 • Tehnica de aplicatie: Feeder, Method Feeder

Numar rulmenti
6
Raport de recuperare
5.0:1

Ryobi este o companie japoneza fondata in 1943 in Hiroshima, specializata in productia de utilaje si echipamente de constructii de uz casnic si industrial. Compania nipona a trecut prin numeroase transformari de-a lungul timpului, adaugand in portofoliu produse conexe din industrii recreationale (Golf, Pescuit), dar si masinarii de tiparire industriala. Pentru o perioada limitata, mulinetele produse de Ryobi au fost realizate in Statele Unite, exceland modelele BaitCasting cu tambur conceput in forma literei V pentru o asezare cat mai uniforma a firului. Grupul de firme Ryobi a vandut in anul 2000 divizia de pescuit Ryobi catre Johshuya Company, cel mai mare grup de distributie de articole de pescuit din Japonia. Dupa 8 ani, compania detinatoare nipona, a autorizat compania Weihai Ryobi International pentru producerea, distributia si vanzarea de mulinete Ryobi, excluzand piata japoneza. 

Mulinetele produse de Ryobi raman printre cele mai fiabile produse de acest gen realizate vreodata. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.