Mulineta Method Feeder Runner Carp Expert 4000 Carp Expert Baits

Mulineta Method Feeder Runner Carp Expert 4000

20917040
152,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Mulineta Method Feeder Runner Carp Expert 4000

O mulineta construita pentru pasionatii tehnicii feeder, care intruneste toate atuurile unei mulinete dedicate acestui stil de pescuit. Bineinteles, sintagma method feeder este una mult prea exacta, pescuitul clasic la feeder cu cosulete pe tuburi antirasucitoare fiind perfect pretabila pentru acest produs.

Unul dintre cele mai importante atribute, raportul ridicat de recuperare, se regaseste si la aceasta serie de mulinete: 5.2:1 (5,2 spire de fir asezate la un singur tur de manivela). Viteza la recuperare este importanta, pentru ca vorbim de un stil activ, in care nadirea succesiva necesita o activitate continua, care implica intreg ansamblul: mulineta, fir, lanseta.

Method Feeder Runner are corpul din grafit, menit sa compenseze cu tamburul metalic, important pentru cei care adopta un pescuit activ, in care mulineta este solicitata continuu prin lanseuri succesive. 5 Rulmenti sunt inserati in punctele cheie ale angrenajului plus unul, la galet.

Capacitatea tamburului este standard pentru rolele de fire feeder (0.25/130m), deci nu veti avea nevoie de buraj pentru ele.

Sistemul baitrunner este extrem de eficient pentru pescuitul pe timp de noapte, cand nu suntem in permanenta in apropierea lansetelor. Prin ridicarea clapetei, tamburul capata o miscare libera care-i da libertate de evadare pestelui. Imediat dupa intepare, la prima miscare a manivelei, clapeta sare in pozitia initiala si se activeaza automat sistemul de franare.

Specificatii tehnice:

  • Tambur de rezerva din grafit
  • Tambur principal de aluminiu
  • Rulmenti: 5+1
  • Raport de recuperare: 5.2:1
  • Clips - line friendly (plastic)
  • Produs livrat cu doua manivele (1 Dubla de forta + 1 simpla)
  • Capacitate Tambur: 0.25mm/100m
  • Greutate: 355g

Baitrunner
Da
Greutate
355g
Numar rulmenti
6
Raport de recuperare
5.2:1
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.