Mulineta Somn Daiwa Certate G 21 SW 14000 XH Daiwa

Mulineta Somn Daiwa Certate G 21 SW 14000 XH

D.CERG21SW14000XH
3.540,24 lei
cu TVA

Una dintre cele mai fiabile mulinete de somn realizate vreodata, Daiwa Certate SW este un model conceput pentru pescuit pe mare, dar cu aplicatie in pescuitul autohton la somn.

 

Mulineta Daiwa CertateG 21 SW 14000 XH

Dupa versiunile sale LT si LT ARK, Certate este disponibil intr-o versiune SW (Apa sarata: ape saline). Certate este o mulineta populara pentru pescarii pe mare si este acum un reper pentru mulinete compacte, puternice si robuste. Odata cu Certate SW disponibil in marimile 8000 la 18000, familia Certate este acum o gama completa pe care o oferim pasionatilor de pescuit maritim de la bas la ton.

Putere si robustete

Un adevarat inlocuitor pentru Catalina, Certate SW este echipat cu carcasa Monocoque, la fel ca si Saltiga 20. Aceasta structura de aluminiu prelucrata dintr-o singura piesa confera Certate SW soliditate si o mare robustete. Corpul Monocoque permite, de asemenea, echiparea mulinetei cu pinion lat Tough Digigear, cu un numar mare de dinti pentru un castig semnificativ de putere. Un alt punct in comun cu Saltiga 20: clichetul de frana ATD (Automatic Tournament Drag) este foarte puternic pentru a permite pescarului sa regleze butonul cu precizie, ca sa nu mai vorbim de cresterea placerii de pescuit. Senzatii garantate!

Usoara si fluida

Datorita Air Rotor din carbon ZAION, rotatia mulinetei este mai lina, mai usoara: un real castig in confort pentru iubitorii de pescuit puternic. Un rulment Magsealed din rola de preluare, precum si uleiul Magsealed prezent in jurul axei principale a tamburului imbunatatesc etansarea Certate SW impotriva elementelor corozive. La recuperare, confortul de rotatie este unic. In lupta, mulineta ofera o fluiditate perfecta pentru a nu perturba progresivitatea franei ATD.

Manere de lupta

Modelele cu raport rapid (modelele H si XH) au o manivela ovala la atingere moale, cu aderenta excelenta pentru a gestiona luptele impotriva celor mai mari exemplare calm si confortabil. Modelele cu raport lent (modele P) sunt echipate cu un maner rotund din EVA, potrivit in special pentru pescuitul vertical.

Certate SW este asadar pozitionat intr-un compromis perfect intre Saltiga 20 si Certate LT 19. Este o mulineta cu frana frontala conceputa pentru pescuitul activ si rapid la lansare. Perfect pentru a infrunta tonul de pe coasta si pentru pescuitul exotic al pestilor puternici

Specificatii tehnice:

 • Frana cu tehnologie ATD cu discuri de carbon foarte sonore
 • Rulmenti: 8 + 1 inclusiv 1 Magsealed si 1 CRBB
 • Cadru din aluminiu si rotor de aer in Zaion
 • Marime: 14000
 • Capacitate tambur: 0.40mm/300m
 • Numar rulmenti: 10
 • Raport de recuperare: 6.2:1
 • Recuperare pe tura manivela: 134cm
 • Greutate: 635g
 • Forta de franare: 25kg
 • Produsa in Japonia

Greutate
635g
Numar rulmenti
10
Raport de recuperare
6.2:1
Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.