Tambur Rezerva Mulineta Somn SI Koos Full Metal 7000P Koos

Tambur Rezerva Mulineta Somn SI Koos Full Metal 7000P

21601709
131,00 lei
cu TVA
 

Tambur Rezerva Mulineta Somn SI Koos Full Metal 7000P

Koos Ferenc, unul dintre cei mai titrati pescari de somn de pe mapamond, este in prezent ghid de pescuit si realizator de filme documentare despre pescuitul somnului. Pescarul maghiar si-a dedicat intreaga viata pescuitului uriasului Silurus Glanis si, constient fiind de necesitatea unui echipament solid de pescuit la somn, l-a conceput in colaborare cu cele mai mari companii producatoare de articole de pescuit.

Koos SI este un proiect demarat impreuna cu compania coreeana Banax si a fost testat timp de trei ani in partidele de pescuit la somn (Clonc si pescuit static) pe Dunarea de pe teritoriul maghiar. Rezultatul, o mulineta de forta, care sa reziste la cele mai mari tensiuni, respectiv ridicarea pestelui de pe substrat, poate cea mai grea parte a drilului cu un somn de dimensiuni respectabile. Cheia sta in angrenajul compact, solid, dublat de un tambur suficient de mare pentru depozitatea unei cantitati impresionate de fir, in cazul evadarilor de distanta.

Una dintre putinele mulinete cu raport scazut de recuperare, menit sa confere forta in angrenaj, la fiecare rotire. Dar un raport scurt de recuperare este compensat de capacitatea si diametrul mare al tamburului. Acesta este realizat din duraluminiu, folosit in general in constructia mulinetelor pentru apa sarata. 

Frana frontala are un reglaj micrometric foarte usor de realizat, dar sfatul nostru este sa o reglati inainte de inceperea partidei de pescuit. O frana care nu este stransa suficient poate sa ne faca sa pierdem captura vietii si nu uitati ca vorbim de cel mai mare rapitor al apelor noastre: Somnul.

SI Koos 7000 este un tanc in toata puterea cuvantului. Este mulineta pe care trebuie sa o aveti daca sunteti in cautarea somnului record si, tamburii de rezerva sunt bineveniti pentru situatiile in care alternam materialul (mono sau textil) sau diametrul. 

Specificatii tehnice:

  • Capacitate: 0.57mm/304m
  • Material: Metalic

Greutate
945g
Numar rulmenti
6
Raport de recuperare
3.7:1
Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.