Catalog produse

Produse Noi

Shimano Ultegra 14000 XTD

0
0/5 - 0 review-uri

ULT14000XTD

Shimano

649,00 lei

Conceptul Ultegra 14000 XTD a luat nastere ca urmare a cerintelor pescarilor de crap de a beneficia de o mulineta a carei performante sa fie comparabile cu cele ale celebrului model Aero Technium, dar sa fie disponibila la un pret mai accesibil. Nu doar cosmetica impecabila cu finisaje remarcabile de un negru mat, ci si o parte din specificatiile si tehnologiile utilizate de Shimano ne trimit cu gandul la legendara mulineta a renumitului producator nipon.

Dintre acestea amintim conceptele X-Ship ce asigura o putere sporita si o recuperare fluida in cele mai solicitante drill-uri cu pesti capitali si Super Slow Oscillation si Aero Wrap II, tehnologii care se completeaza reciproc pentru a asigura o asezare excelenta a firului spira langa spira, aspect demn de luat in considerare atunci cand urmariti aruncari la distante extreme. Aici contribuie si conceptul Parallel Body care pozitioneaza tamburul paralel cu lanseta, reducand la minim sansele ca firele sa atinga blank-ul si sa diminueze distanta de aruncare.

Sa nu uitam sa luam in calcul si frana de tip Instant Drag care faciliteaza o ajustare rapida, doar printr-o jumatate de rotatie a levierului frontal, pregatind instantaneu mulineta pentru o lupta spectaculoasa cu un exemplar de talie mare, dar la capatul careia veti iesi cu siguranta invingatori. Daca inca nu sunteti impresionat de cele prezentate, mai puneti in balanta si faptul ca Ultegra 14000 XTD mai vine cu un tambur de rezerva forjat la rece si 4 reductii (2x10.000/2x3.500).

Caracteristici:

Numar rulmenti: 5;

Material corp: compozit XT-7;

Manivela: aluminiu;

Tambur: aluminiu, sistem AR-C;

Tambur de rezerva: da, aluminiu;

Frana: fata, Instant Drag;

Raport recuperare: 4.3:1;

Capacitate tambur: 0.35mm/550m, 0.45mm/300m;

Fir recuperat/Rotatie completa: 103cm;

Greutate: 645g;

Sistem infasurare fir: Aerowrap II + Super Slow Oscillation + 2-speed;

Fanta pentru intretinere usoara: da;

Parallel Body: da;

Sistem X-Ship: da;

DynaBalance: da;

PowerRoller: da;

FloatingShaftII: da;

HyperGear: da;

Super Stopper II: da;

Reductii pentru tambur: da, utile cand pescuiti cu fire subtiri;

Baitrunner Nu
Capacitate 0.35/550m
Greutate 645g
Numar rulmenti 5
Raport de recuperare 4.3:1

Nu exista review-uri pentru moment.


Adauga Review

30 produse din aceeasi categorie