Catalog produse

Produse Noi

Mulineta Crap CE Neo Long Cast 10000

20201999

Carp Expert Baits

269,00 lei

Mulineta Crap CE Neo Long Cast 10000

Un adevarat tun pentru lansari lungi!

Mulineta prevazuta cu tambur inalt si lat care este perfecta pentru lansarile lungi. Dispune frumos una langa alta firele de pescuit, astfel ca in timpul lansarii acestea curg fara obstacol de pe tambur. Deoarece spirele se suprapun in foarte mica proportie sau deloc, vom putea lansa mult mai departe decat cu o mulineta obisnuita.

Este o alegere perfecta pentru pescuitul cu boilie, dar se potriveste si la o lanseta extra heavy feeder. Esential este sa fie in armonie echipamentul, lanseta sa dispuna de inele inferioare mari (40-50 mm) si cu maner lung.

Mulineta trebuie sa fie rezistenta la uzura, deoarece este dispusa la sarcina si cand recuperam montura fara peste. Plumbii de peste 100 de grame uzeaza peste medie axul, rotorul, pick-upul si manivela mulinetei.

Poate fi incarcat cu foarte mult fir, un criteriu esential pentru o mulineta long cast. Dar ce se intampla daca nu vrem doar sa lansam, ci vrem sa plantam montura. Din firul de marimea 0,32 mm intra pe tambur 440 metri, ceea ce este indeajuns pentru o plantare serioasa.

9 rulmenti ajuta la rularea lina a mulinetei care a primit rulmenti antiretur cu ace.

Odata cu cumpararea mulinetei vom primi o mulineta long cast precisa care, ingrijita si intretinuta corespunzator, ne va ajuta foarte multi ani la partidele de pescuit.

Specificatii tehnice:

  • Capacitate: 0.32/440m
  • Marimea incadrare: 10.000
  • Greutate: 745g
  • Raport de recuperare: 4.4:1
  • Numar Rulmenti: 9+1
  • Tambur Super Long Cast Aluminiu
  • Angrenaj Solid

Baitrunner Nu
Capacitate 0.32/440m
Greutate 745g
Numar rulmenti 10
Raport de recuperare 4.1:1

30 produse din aceeasi categorie