Catalog produse

Produse Noi

Benzar Super TTX 800g

94005120

Benzar Mix

7,00 lei

Probabil unul dintre produsele care nu are asemanare ca eficienta, este turta de porumb, cunoscuta intre pescari sub numele de TTX.

Spre deosebire de alte produse existente pe piata, TTX-ul de la Benzar are granulatia cea mai mare si este obtinut exclusiv prin presare la rece. Acest lucru este important pentru ca, turta de porumb obtinuta prin presare la cald prezinta riscul alterarii uleiului imbibat intr-un timp foarte scurt.

Avantajul folosirii TTX-ului intr-o nada conventionala este dublu: actioneaza ca un agent de legare excelent, si, totodata, este o nada de baza neutra cu un puternic miros de porumb, care faciliteaza combinarea cu nade si aditivi lichizi fie pe baza de fructe, fie pe baza de peste.

Un truc mai putin cunoscut, dar recomandat de Benzar pentru cei care nu au prea mult timp la dispozitie pentru o umectare corecta, este folosirea apei minerale, care asigura o umflare rapida, in detrimentul apei plate, care-l patrunde mai incet. (este stiut faptul ca apa normala necesita minimum 15 minute pentru o umectare completa a masei de turta)

Cantitate: 800g

Granulatie: mare

Produs in Uniunea Europeana

Recomandat ca baza pentru aromatizari multiple

30 produse din aceeasi categorie