Catalog produse

Produse Noi

Technoplankton Tablete Original Novac Fitofag 30g 3buc

96002000

Techno

8,70 lei

Technoplankton Tablete Original Novac Fitofag 30g 3buc

Probabil una dintre cele mai faimoase inventii ale ultimului deceniu, tabletele de la Tehno reprezinta o nada de dispersie, care permite creearea unui nor impresionant in jurul monturii, care aduna in timp scurt pestele in zona.

Eficienta tabletelor Tehno se explica prin norul care mimeaza tehnoplanctonul, nada de baza a novacului si a sangerului. Ceea ce este important este faptul ca spre deosebire de nadele conventionale, tableta de tehnoplaction actioneaza asemenea unei tablete de calciu efervescent. Acest lucru faciliteaza atractia pestelui intr-un timp extrem de scurt.

Pachetul de pastile contine un tub de plastic pe care se fixeaza pastila. In capatul rotund al tubului, putem fixa atat linia principala cat si forfacul de carlig.

Cu toate ca norul creeat de pastilele de Tehnoplancton atrag toate speciile de peste, eficienta cea mai mare o veti avea in pescuitul novacului. Aceasta specie se hraneste prin absorbtia tehnoplanctonului din apa, deci este indicat ca momeala din carlig sa fie una plutitoare.

Sunt recomandate bilutele flotante Tehnopufi, produse de aceeasi companie, Tehno Magic.

Fiecare plic contine 3 tablete si un tub de fixare din plastic.

Specificatii tehnice:

  • Comportament in apa: Efervescente
  • Cantitate: 3buc/plic
  • Tija de fixare: Inclusa
  • Specie tinta: novac, fitofag, sanger, crap chinezesc
  • Produs realizat in Uniunea Europeana (Ungaria)
  • Pot fi folosite in monturi flotante (cu pluta, cu cosulet intre ape) sau pe substrat

13 produse din aceeasi categorie