Catalog produse

Produse Noi

Nu exista produse noi in acest moment.

Technoplankton Tablete Amur 30g (3buc)

96002059

Techno

8,50 lei

Probabil una dintre cele mai faimoase inventii ale ultimului deceniu, tabletele de la Tehno reprezinta o nada de dispersie, care permite creearea unui nod impresionant in jurul monturii, care aduna in timp scurt pestele in zona.

Eficienta tabletelor Tehno se explica prin norul care mimeaza tehnoplanctonul, nada de baza a novacului si a sangerului. Ceea ce este important este faptul ca spre deosebire de nadele conventionale, tableta de tehnoplaction actioneaza asemenea unei tablete de calciu efervescent. Acest lucru faciliteaza atractia pestelui intr-un timp extrem de scurt.

Pachetul de pastile contine un tub de plastic pe care se fixeaza pastila. In capatul rotund al tubului, putem fixa atat linia principala cat si forfacul de carlig.

Cu toate ca norul creeat de pastilele de Tehnoplancton atrag toate speciile de peste, eficienta cea mai mare o veti avea in pescuitul novacului. Aceasta specie se hraneste prin absorbtia tehnoplanctonului din apa, deci este indicat ca momeala din carlig sa fie una plutitoare.

Sunt recomandate bilutele flotante Tehnopufi, produse de aceeasi companie, Tehno Magic.

Fiecare plic contine 3 tablete si un tub de fixare din plastic.

<iframe width="540" height="303" src="https://www.youtube.com/embed/jTYfj_WXvjw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

</br></br>

<iframe width="540" height="303" src="https://www.youtube.com/embed/PMtRSFAhzZM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

28 produse din aceeasi categorie