Catalog produse

Produse Noi

Nada Benzar Mix Novac Sanger Busa 1kg

5
4.50/5 - 2 review-uri

94005070

Benzar Mix

8,08 lei

8,50 lei

-5%

Un produs al carei lansare a fost mult intarziata din cauza retetei foarte migaloase. Benzar Zsolt a recunoscut ca a intentionat sa lanseze nada speciala de novac cu mai bine de trei ani in urma, dar alegerea unei nade pentru pesti care se hranesc exclusiv cu fitoplancton nu a fost una usoara.

Chiar daca ingredientele raman secrete, campionul national de pescuit stationar a recunoscut ca cel mai important atu trebuie sa fie capacitatea de dispersie si faptul ca norul creeat de bulgarii de nada trebuie sa stea un tip cat mai indelungat in masa apei. Ideea este aceea de a pastra cat mai mult timp pestele in zona nadita, si de a-i prezenta carligele armate cu momeli flotante (tehnopufi, pufarin, pop-up-uri) pentru ca acesta sa fie absorbit cat mai usor de crapul chinezesc.

Nadă special concepută pentru pescuitul familiei peștilor care se hrănesc cu fitoplancton (sânger, novac – specie cunoscută în denumirea populară drept crap chinezesc). Benzar Zsolt a acest mix pe baza unei rețete chinezești care a fost îmbunătățită în urma unor testări multiple, care a avut loc pe parcursul mai multor ani. Nada are o textură foarte fină și conține lapte praf, insecte deshidratate măcinate precum și aditiv speciali de atracție a novacului. Nada poate fi utilizată și pentru pescuitul ciprinidelor, dovedindu-se extrem de eficientă atunci când apa depășește temperatura de 22 Grade Celsius.

S Ionel

Aug 6, 2017
5
(5/5
Nada Benzar Mix Novac Sanger
Ma simt dator sa vin cu un review la aceasta nada :) Am folosit-o cu rezultate exceptionale , la montura cu cosulet . Pana acum am folosisem doar tablete de technoplankton cu rezultate bunisoare . Consider ca nada de la Benzar poate prinde mult mai bine .
 
Gigi F

Jul 26, 2017
4
(4/5
vreau, dar alimentati mai des
Am prins bine si grav de bine. Aduceti mai mult, ca astept de doua saptamani sa apara in stoc! 4 stele pentru voi, nu pentru produs
 
Page:1

Adauga Review

28 produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: