Catalog produse

Produse Noi

Nada Benzar Ice Mix Natur Special 500g

5
5.00/5 - 1 review

94005599

Benzar Mix

5,70 lei

6,00 lei

-5%

Un produs care a devenit faimos datorita puterii incredibile de atractie pe care o are. Realizata initial pentru sezonul rece, aceasta nada a devenit rapid preferata pescarilor de stationar pe tot parcursul sezonului. Granulatia este ideala, si cuprinde componente proteice (cristalide de hemoglobina, faina de peste, seminte de oleaginoase prajite si macinate, cereale si produse de panificatie macinate la granulatie fina. La toate acestea se adauga un ingredient extrem de eficace: aroma de chironomus (larva de libelula).

Cu aceste ingrediente, indiferent de temperatura apei, Ice Mix va aduna pestele in zona nadita si-l va tine pe patul de nada.

Mod de preparare:

Peste continutul de 500 de grame de mixtura Benzar Ice se adauga treptat apa si in acest timp se framanta materialul. Se lasa cateva minute pentru abosoarberea apei (de componentele din produse de panificatie), dupa care se adauga din nou apa, pana la obtinerea consistentei dorite.

Pentru a-i spori eficienta si puterea de atractie, se pot adauga viermusi sau larve de chirnonomida, in cantitati mici.

Nadirea propriu-zisa se face cu bulgari de marimea unei nuci, doi trei bulgari pentru inceput, apoi cate un bulgare la 45 - 60 de minute.

Un produs recomandat de multiplul campion Benzar Zsolt si Constantin Mateescu

Manea

Jan 15, 2013
5
(5/5
Manea
Cea mai tare nada cu care am pescuit pana acum. Si nu e numai la copca buna!!!! Merge tot anul
 
Page:1

Adauga Review

30 produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: