Nada Benzar Betaina Crap 1kg Benzar Mix

Nada Benzar Betaina Crap 1kg

94005190
11,50 lei
cu TVA

Nada pentru crap pe baza de betaina, realizata de Benzar Zsolt pentru pasionatii de pescuit in sesiuni lungi, unde mentinerea pestelui pe vadul nadit este prioritara.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Nada Benzar Betaina Crap 1kg

Probabil cea mai vanduta nada a ultimului deceniu din Romania, Nada benzar Betain crap isi merita pe deplin renumele. Plusul pe care acest aditiv minune l-a adus unei retete care l-a ajutat pe Benzar Zsolt sa devina multimplu campion national, este incontestabil.

Succesul acestei nade sta in incredibila putere de atractie, dar si de obisnuinta mentinerii interesului pestelui pe patul de nada. Experienta de mai bine de doua decenii de competitii interne si internationale, sta la baza realizarii amestecului perfect de ingrediente din componenta acestei nade de exceptie.

Prietenia pe care Zsolt o are cu Constantin Mateescu (Maty), un alt pescar de seama a Romaniei, a facut ca cel din urma sa foloseasca exlusiv aceasta nada in toate competitiile de pescuit la crap din Romania. Rezultatele au fost uluitoare, Maty cuccerind majoritatea trofeelor la care a participat in anii 2008 si 2009.

Modalitate de folosire:

Continutul se golseste intr-o galeata de nada (cu deschidere larga) si se adauga treptat apa. Pentru obtinerea consistentei, se recomanda doua, trei pauze a cate 10 minute in adaugarea apei. Acesta este procesul de umectare a nadei, cand apa si aditivii lichizi patrund in fulgii uscati din componenta. Inainte de formarea bulgarilor de nada (ideali de marimea munei mandarine, dar marimea poate varia in functie de aplicabilitate), nada se trece prin sita pentru o omogenizare mai buna. Se poate aplica fara probleme pe orice momitor, inclusiv pe momitorul de feeder. Adaugarea nadei vii (viermusi, rame taiate, larve de chironomide), mareste atat eficienta, cat si puterea de atractie a acesteia.

La pescuitul in ape curgatoare se adauga in mixtura pamant special - argila (Terre de Riviere, Terre de Somme) pentru lestare suplimentara.

Specificatii tehnice:

  • Ingrediente baza: Pesmet, Faina de porumb
  • Produse de panificatie si morarit
  • Seminte oleaginoase, zahar, sare
  • Aditiv Betaina sub forma de praf
  • Granulatie: Medie
  • Grad de colare: Ridicat (poate fi folosit si in tehnica feeder)
  • Cantitate: 1kg
  • Specia tinta: Crap
  • Produs realizat in Uniunea Europeana
  • Inapt consumului Uman
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.