Creature Lucky John Bug 6.3cm Black Blue 8buc Lucky John

Creature Lucky John Bug 6.3cm Black Blue 8buc

140169-T52
Stoc epuizat
20,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Chiar daca este o naluca realizata special pentru pescuitul bass-ului, Lucky John Bug se prezinta ca o naluca siliconica perfect pretabila pentru pescuitul salaului, cu prepoderenta in perioada de primavara. Motivul consta in faptul ca Bug este o imitatie a unui crab (rac in perceptia rapitorului nostru, autohton), care obisnuieste sa dea tarcoale icrelor abia depuse. Urmarea evidenta a acestei posibile amenintari este atacul furibund al celui care isi apara cuibul.

Bug este realizat dintr-un material siliconic impregnat cu sare si pastrat in ulei extras din creveti. Naluca se preteaza perfect pentru jiggingul clasic, dar are o eficienta aparte in prezentarile care nu necesita viteze mai de recuperare (drop shot). 

Corpul segmentat, aplatizat, creeaza o turbulenta unica in apa. Aceasta este amplificata de evolutia cozilor principale, a picioarelor, dar si a cozii centrale. 

  • Lungime: 8.3cm
  • Ambalare: 8buc
  • Imitatie: Crab
  • corp striat
  • Tehnica recomandata: Drop Shot, Jigging
  • Corp Impregnat cu sare
  • Produs tratat cu ulei atractant de creveti

Lucky John este un brand specializat in productia echipamentelor dedicate pasionatilor de pescuit la rapitori: lanseta de spinning si baitcasting, naluci moi si naluci hard, echipament Trout Area, Street Fishing si tehnici avansate: Drop Shot, Carolina sau Texas Rig

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.