Creature Lucky John Bug Orange Chartreuse-Red 8.9cm (6buc) Lucky John

Creature Lucky John Bug Orange Chartreuse-Red 8.9cm (6buc)

140170-S15
17,50 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Chiar daca este o naluca realizata special pentru pescuitul bass-ului, Lucky John Bug se prezinta ca o naluca siliconica perfect pretabila pentru pescuitul salaului, cu prepoderenta in perioada de primavara. Motivul consta in faptul ca Bug este o imitatie a unui crab (rac in perceptia rapitorului nostru, autohton), care obisnuieste sa dea tarcoale icrelor abia depuse. Urmarea evidenta a acestei posibile amenintari este atacul furibund al celui care isi apara cuibul.

Bug este realizat dintr-un material siliconic impregnat cu sare si pastrat in ulei extras din creveti. Naluca se preteaza perfect pentru jiggingul clasic, dar are o eficienta aparte in prezentarile care nu necesita viteze mai de recuperare (drop shot). 

Corpul segmentat, aplatizat, creeaza o turbulenta unica in apa. Aceasta este amplificata de evolutia cozilor principale, a picioarelor, dar si a cozii centrale.

Specii: salau, stiuca, somn

Atractant: crevete

Lucky John este un brand specializat in productia echipamentelor dedicate pasionatilor de pescuit la rapitori: lanseta de spinning si baitcasting, naluci moi si naluci hard, echipament Trout Area, Street Fishing si tehnici avansate: Drop Shot, Carolina sau Texas Rig

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.