Catalog produse

Produse Noi

Rapala Weedless Shad Pike 8cm 16g

WSD08 PK

Rapala

35,00 lei

Cu un design al corpului cu totul unic, combinat cu un singur carlig VMC, prevazut cu protectie la agataturi (weedless) si pozitionat pe partea dorsala a nalucii, Rapala Weedless Shad reprezinta una dintre cele mai noi creatii Rapala anuntata pentru sezonul 2015.

Chiar daca naluca este una hard, realizata din plastic, coada pozitionata vertical ii confera un balans pe flancuri greu de refuzat de catre rapitori.

Abordand fara probleme zone bogate în vegetatie submersa sau alte structuri, noul shad de la Rapala elimina considerabil riscul de a se agata sau de a acumula resturi nedorite pe carlig. De asemenea, ca o particularitate a nalucii, pe pauzele dintre recuperari aceasta se scufunda incet, moment in care, de cele mai multe ori, atacurile survin.

Echipat la interior cu bilele de metal menite a trezi interesul rapitorilor aflati la distanta, Rapala Weedless Shad sigur va atrage si atentia pescarilor de rapitori care prefera pescuitul cu naluci artificiale, in special a celor care prefera sa pescuiasca in zonele mai dificile ale lacului, zone care, in general, sunt mai ofertante in ceea ce priveste capturile.

Versiune: sinking

Pesti: Stiuca, Avat, Pastrav de lac, Salau, Somn

30 produse din aceeasi categorie