Catalog produse

Produse Noi

Fotoliu Crap Rabatabil Tip Pat Carp Expert Spatar Reglabil

73701020

Carp Expert Baits

326,80 lei

344,00 lei

-5%

Fotoliu Crap Rabatabil Tip Pat Carp Expert

Unul dintre cele mai reusite modele de scaune este cel care se regleaza prin simpla ridicare a celor doua manere. Sistemul invechit de reglare prin rotita de la baza spatarului are dezavantajul ca trebuie reglat din ambele parti, fiind nevoie sa avem grija ca dintii rotitelor sa cada pe lacasuri asemanatoare. 

Cu acest nou model, problema reglarii greoaie este eliminata. Reglajul se face simplu, prin ridicarea ambelor manere si presarea cu spatele pe spatar, pana la unghiul pe care-l dorim. Rabatarea spatarului poate fi facuta pana la orizontal si obtinem astfel o suprafata pe care putem sa ne intindem ca pe un pat. Bineinteles, picioarele nu le putem urca, pentru simplul motiv ca nu obtinem aceeasi suprafata de intindere pe care o are un pat conventional. 

Tapiteria este realizata dintr-o imbinare rezistenta de doc cu polyester (Cordura 600D), fiind impermeabila si placuta la atingere. Totodata, acest material este extrem de rezistent la uzura. 

Un avantaj enorm al acestui scaun este si suprafata mare a spatarului (65x50), care permite o pozitie extrem de comoda, indiferent de unghiul in care reglam spatarul. 

Picioarele au posibilitatea de extindere de la o lungime initiala de 40 de centimetri, pana la 55 de centimentri, astfel ca putem sa-l asezam cu sezutul la pozitia perfect orizonatala, indiferent de terenul accidentat pe care vrem sa-l asezam. Foarte importante sunt talpicile care au un diametru de 8 cm, deci nu se vor scufunda in noroi, daca alegem sa ne pozitionam pe un teren mai moale. Talpicile au sistem de pozitioare cu reglaj bila, care inseamna ca o reglare pe multiple unghiuri. 

Importanta este si dimensiunea redusa de transport. Cei 15 centimetri grosime il fac usor plasabil in portbagaj, permitand dosirea cu orice alt accesoriu de mari dimensiuni. 

Specificatii tehnice:

  • Materiale: Fier si Aluminiu
  • Dimensiune sezut: 40x50cm
  • Dimensiune spatar: 65x50cm
  • Inaltime cu picioare stranse: 40cm
  • Inaltime cu picioare extinse: 55cm
  • Dimensiune transport: 90x60x15cm
  • Greutate neta: 6kg

30 produse din aceeasi categorie