Catalog produse

Produse Noi

Pelete Turbo Soft Pellet Long Life Benzar N Butiric 60g

98085674

Benzar Mix

14,00 lei

Pelete Turbo Soft Pellet Long Life Benzar N Butiric 60g

Peletele Turbo Soft reprezinta o combinatie unica de pelete method, pop-up-uri, pesmet si pufarin. Practic, o momeala de carlig hibrid, dar care s-a dovedit a fi extrem de eficienta, inca de la primele generatii, scoase pe piata cu 5 ani in urma. 

Varianta Long Life a fost gandita pentru a rezista mai mult in carlig, un lucru extrem de important atunci cand agitatia de pe patul de nada devine mare. Incertitudinea - daca mai avem sau nu momeala de carlig -, apare in momentul in care varful lansetei semnalizeaza activitate, dar fara o trasatura clara. Pot sa fie pesti mici, care ciupesc momeala din carlig si, pe cand sosesc exemplarele mari, putem sa ramanem fara momeala din carlig. In aceste situatii, este indicat ca in nada sa introducem si pelete de nadire de dimensiuni mai mari sau chiar boiliesuri sparte. 

Peletele Turbo Soft, prin consistenta lor semi-moale au avantajul ca elibereaza mult mai eficient aroma proprie. Mai mult, exista situatii in care o momeala de carlig pufoasa, care aduce a miez de paine, genereaza muscaturi mai dese decat peletele tari de carlig, clasice.

Vorbim de o momeala de carlig cu o flotabilitate medie, ceea ce inseamna ca, spre deosebire de pop-upurile clasice, va ridica doar caligul sau firul de par de pe substrat, nu intreg forfacul. 

Turbo Soft Long Life pot fi folosite in diverse combinatii: cu momeala vie, cu pelete pe fir de par sau chiar boilies-uri de diametre mici. 

Specificatii tehnice:

  • Consistenta moale, dar cu rezistenta excelenta in bait sting
  • Cantitate: 60g
  • Diametre diferite: 6mm-12mm
  • Culoare: Galbena
  • Aroma: N Butiric
  • Specii tinta: Crap, caras
  • Tehnica recomadata: Feeder si Method Feeder

 

30 produse din aceeasi categorie