Catalog produse

Produse Noi

Pluta Montura Suprafata Controller 12g

0
0/5 - 0 review-uri

Controller

Fisela

16,00 lei

In multiple situatii de pescuit, cautarea pestelui in suprafata este neglijata de multi dintre pescari. Faptul ca pestele se hraneste si la suprafata apei este o certitudine, iar acest stil de pescuit spectaculos este amplu imbratisat in primul rand de pescarii din Marea Britanie.

Montura propriu-zisa a pescuitului de suprafata este una simpla: firul culiseaza prin ochetul vartejului fixat in varful plutei. Fixam un opritor in partea dinspre carlig cu lungimea dorita a forfacului (care nu trebuie sa fie mai mica de 25cm).

Pentru pescuitul de pana la 20 de metri de mal, putem sa folosim greutatea propriu-zisa a plutei pentru lansare (12g). Daca dorim sa pescuim la distanta mai mare, este indicata folosirea unui lestaj (plumb culisant), care sa se incadreze in capacitatea maxima de lansare a lansetei (care poate fi bologneza sau feeder)

Ceea ce este important in montura este pluta, care are un corp perfect echilibrat pentru a ramane la suprafata apei. Greutatea totala este de 12g iar lungimea este de 9.5cm

Este important ca marimea plutei sa nu fie foarte mare, pentru a nu trezi suspiciuni in apropierea momelii din carlig. Aceasta poate sa fie flotanta (pop-ups, pelete, porumb siliconic flotant) sau scufundatoare (momeala vie, boilies, pelete, porumb). Folosirea sau nu a firului de par este la latitudinea pescarului.

Detalii tehnice:

Corp bombat turcoaz

Partea superioara de culoare rosie

Lestaj din plumb fixat in partea inferioara

Vartej cu anou pentru culisarea pe fir.

Nu exista review-uri pentru moment.


Adauga Review

20 produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: