Catalog produse

Produse Noi

SG 3D Bat Brown (Liliac) 10cm 28g

F1.SG.58326

Savage Gear

47,50 lei

Construit prin scanarea unui exemplar de liliac, acest vobler incununeaza o serie de naluci unice, pe care niciun alt producator nu le-a putut realiza pana acum. Dupa ratusca, sobolan, urmeaza seria "Liliac", o nebunie spectaculoasa realizata de consultanii de la Savage Gear. 

Evolutie: Savage Gear Bat este o naluca Topwater (de suprafata), care, prin recuperare genereaza niste atacuri brutale ale rapitorului. Construit cu aripi supradimensionate, cu articulatii metalice, creeaza o turbulenta care va aduce rapitorii de la distante pe care nici nu ni le putem imagina. 

Si ca si cum forma si evolutia nu ar fi fost suficiente, nebunii de la Savage Gear au mai adaugat si sistemul Rattle (cu bile metalice inferioare). Adica, daca nici atractia acustica nu functioneaza, inseamna ca nu avem rapitori prin preajma.

Corpul turnat din ABS indestructibil, va purta doar urmele dintilor care-l vor ataca (indeobste stiuci). Ancora este armata cu pene de culoare neagra, legate manual. (efectul meduzei la recuperare cu stopuri dese). 

Desi este o naluca realizata de designeri europeni, pentru rapitorii nostri, americanii au fost atat de incantati de designul unic al SG Bat, incat au votat-o "naluca anului 2017"

Detalii tehnice:
Specii tinta: Stiuca, Somn
Evolutie eratica de suprafata
Sistem de aterizare pe burta (Belly Ballance)
Detalii 3D (scanare)
Ancore Savage Gear Ultra Sharp

17 produse din aceeasi categorie