Catalog produse

Produse Noi

Plumb Clonc 200g Natur

59224200FISELA

Fisela

7,50 lei

Plumb Clonc 200g Natur

Poate unul dintre cele mai spectaculoase stiluri de pescuit este cel la clonc. Somnul, cel mai mare rapitor al apelor noastre, este un partener de lupta desavarsit. Montura de clonc, chiar daca este una simpla, necesita unele cerinte, care, daca nu sunt indeplinite, ne scad sansele de a prinde peste.

Pentru pescarii de Dunare sau raurile cu debit mare, este important ca montura sa ramana intotdeauna pe plan vertical, sub barca. Montura trebuie sa fie vizibila pe sonar, deci plumbul trebuie sa fie calibrat in asa fel incat sa faca fata atat curentilor de apa cat si vantului, care poate sa mute barca si sa nu mai avem montura in plan vertical.

Nu trebuie sa va speriati de o greutate mare (sunt situatii in care se pot folosi si doi plumbi de 200 de grame) pentru ca pestele va ataca sub plumb, interesat fiind de ceea ce ii oferim in carlig/ancora. Mai mult decat atat, este indicat sa folositi plumbi cat mai grei pentru a pastra montura in conul de scanare a sonarului. In conditii de vant puternic sau curent extrem de rapid, recomandam plasarea a doi plumbi pe linie. 

Forma plumbilor de clonc este una alungita, pentru a opune cat mai mica rezistenta in curent.

Specificatii tehnice:

  • Culoare: Natur
  • Culisant: DA
  • Lungime: 12cm
  • Diam Max: 1.8cm
  • Capisonul nu este inclus. Fotografia a doua este cu caracter orientativ.

6 produse din aceeasi categorie