Pluta Cralusso 1207 2g Balsa Port Starlet Cralusso

Pluta Cralusso 1207 2g Balsa Port Starlet

62020020
9,00 lei
cu TVA

Pluta de pescuit cu corp din balsa, chila din fibra de sticla si antena care poate fi inlocuita cu un starlete pentru pescuitul nocturn. 

 

Pluta Cralusso 1207 2g Balsa Port Starlet

Unul dintre cele mai populare modele de la Cralusso, 1207 are avantajul corpulu realizat din lemn de balsa, care-i asigura o flotabilitate excelenta. Antena din fibra de sticla ii asigura o stabilitate excelenta si recomandam fixarea varnisurilor in cel putin doua puncte, pentru o linie cat mai aliniata. 

Pe corpul plutei avem un inel metalic pentru ghidaj de fir iar coloritul este cel specific intregii game de plute realizate de inventatorul maghiar: Baza Albastra (Spre chila), zona submersa neagra si zona de flotabilitate pana la antena rosie sau galbena. 

Avantajul major al acestor modele este faptul ca antena primita in pluta standard este din plastic, care poate fi scos cu usurinta pentru inlocuirea cu un starlete care lumineaza pe timp de noapte. 

Specificatii tehnice:

  • Corp din Balsa
  • Antena interschimbabila cu starlete de noapte
  • Corp forma morcov bombat
  • Stabilitate excelenta in apa
  • Inel metalic de ghidaj
  • Produs realizat in Ungaria
  • Greutate: 2g

Daca exista o companie specializata exclusiv in pescuitul stationar, care sa  aiba in portofoliu cele mai inovative produse, atunci numele Cralusso iese intotdeauna in evidenta. Compania infiintata de inventatorul maghiar Kralik Karoly este una apreciata pe intreg mapamondul.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite
Product added to compare.

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.